AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2015

HIFK:n Lassas tietää reseptin RoPS:n kaatoon

HIFK:n Lassas tietää reseptin RoPS:n kaatoon

Juhliiko HIFK keskiviikkona Rovaniemellä?

Liiganousija HIFK kohtaa keskiviikkona vieraskentällä RoPS:n.

Vasta 18-vuotias HIFK:n ja Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Fredrik Lassas huilasi Interiä vastaan sunnuntaina, joten "Freda" on todennäköisesti jälleen pelaavassa kokoonpanossa keskiviikkona.

- Tuntuu, että RoPS alkukaudella ei ole päässyt lähellekkään omaa tasoa. Ennen kauden alkua ajattelin, että RoPS voisi olla yllättäjä. Heillä on todella tasokas keskikenttä – Antti Okkonen, Mika Mäkitalo ja hyvä ystäväni Moshtagh Yaghoubi. En tiedä, miksi niillä on vieläkin nolla pojoa plakkarissa. Rollo on aina vaikea vieraspeli jo pelkästään olosuhteiden takia ja odotettavissa on varmasti kova vääntö, Lassas kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

- Voitamme matsin hyvällä pallollisella pelillä. Pitää pystyä välttämään erikoistilanteita ja Okkosen rajaheittoja, sillä varsinkin RoPSin toppari Faith Obilor ja isokokoiset kärkipelaajatovat vaarallisia niissä. Avainjuttu huomenna on myös molempien maalien edessä pelaaminen. Cupin pelissä Interiä vastaan meillä oli riittävät avaimet voittoon, joten meidän täytyy viimeistellä paikoista paremmin huomenna, Lassas sanoo.

RoPS - HIFK Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 29.4. kello 18.30.

Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia