AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2015

​FC Lahden kaksikko lainalle MP:n riveihin

​FC Lahden kaksikko lainalle MP:n riveihin

Tulevana lauantaina Ykkösen pelit PS Kemiä vastaan aloittava MP on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Kolmessa harjoitusottelussa näyttöjä antanut FC Lahden kaksikko Onuray Köse, 19, ja Jasse Tuominen, 19, pukevat jo lauantaina MP:n siniset pelipaidat päälleen.

MP:n päävalmentaja (ex-FC Lahti) Ilkka Mäkelä oli tyytyväinen, että nämä ikäluokkiensa maajoukkueissakin esiintyneet pelaajat saatiin kiinnitettyä joukkueeseen, sillä kolmessa pelaamassaan harjoitusottelussa he ovat olleet MP:n parhaimmistoa.

- Hyvä saada joukkueeseen pelaajia, joilla liiga on realistinen tavoite ja molemmat ovat motivoituneita kehittämään itseään ja tavoittelemaan Ykkösessä isoa roolia, Mäkelä sanoo FC Lahden verkkosivuilla.

- Jasse hyvänä pelinkääntäjänä ja pallon kuljettajana tuo uhkaa vastustajan puolustuslinjaan, hyvä laukaus tuo joukkueeseen lisää tulivoimaa. "Onun" peruspelaaminen on hyvällä tasolla ja hän osaa kääntää peliä keskialueella eteenpäin sekä hänellä on hyvät pitkät syötöt.

Neljä Veikkausliigaottelua pelannut Onuray Köse on pallovarma pelinrakentaja, joka jakelee laadukkaita syöttöjä. Köse saapuu intoa puhkuen Mikkeliin ja MP:hen.

- Todella hyvillä fiiliksillä tullaan Mikkeliin. Olemme jo Jassen kanssa vähän käyty katselemassa paikkoja. Kaupunki vaikuttaa todella kivalta. MP on ollut Kakkosessa FC Lahti Akatemian kanssa samassa lohkossa ja olen pelannut muutaman kerran MP:tä vastaan. MP on ollut yksi vaikeimmista joukkueista ja varsinkin kotona Urheilupuistossa todella hankala vastus. Uskon sen jatkuvan myös tänä vuonna Ykkösessä.

- En ole miettinyt mitään henkilökohtaisia tavoitteita vaan enemmänkin koko joukkueen tavoitteita. Tärkeintä on, että joukkue pärjää ja sen takia olen täällä!

- Pelikentällä annan aina kaikkeni joukkueen eteen! Lempipaikkani on 10 -paikka, mutta kaikki keskikentän keskellä olevat pelipaikat käy.

U18- ja U21 -maajoukkueessakin esiintynyt Jasse Tuominen on pelikentillä liukas ja arvaamaton. Mieluiten ylempänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Tuominen siirtyy hyvillä mielin Sinisiin.

- Tulen Mikkeliin hakemaan peliaikaa. Kaupunki on kuulemma viihtyisä, etenkin kesäaikaan ja seuralla on hyvä historia.

- Henkilökohtaisesti haen tehoja ja joukkueena on tietenkin tarkoitus menestyä mahdollisimman hyvin.

Lisää uutisia