AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 25.4.2015

​RoPSin Pirinen: "Uskon että pisteitä alkaa tulla"

​RoPSin Pirinen: "Uskon että pisteitä alkaa tulla"

Juha Pirinen uskoo parempaan.

RoPSin pistetili on vielä avaamatta kuluvalla kaudella, mutta mitään paniikkinappulaa Rovaniemellä ei ole painettu.

Haka-kasvatti Juha Pirinen siirtyi RoPSin riveihin täksi kaudeksi MYPAsta. Pirisen mukaan mitään yksittäistä syytä RoPSin pelistä ei kannata pisteettömyyteen hakea.

- Mitään yhtä syytä on vaikea sanoa. Tässä on ollut vasta muutama peli kovia joukkueita vastaan, Pirinen muistuttaa Uusi Rovaniemi -lehden haastattelussa.

- En nyt sanoisi, että mitään isompia hankaluuksia olisi ollut. Harjoituskausi meni hyvin ja kausi on vasta alussa. Uskon että pisteitä alkaa pian tulla, kun joukkue hitsaantuu paremmin yhteen. Minun pitää myös parantaa omaa peliäni ja nostaa tasoani oikeastaan joka osa-alueella.

Pirisen RoPSiin siirtymiselle oli miehen itsensä mukaan selkeä syy.

- Suurimmaksi osaksi [tulin] päävalmentaja Juha Malisen takia. Tutustuin häneen jo Hakassa. Uskon että hän voi kehittää minua pelaajana. Uskon pystyväni myös auttamaan RoPSia saavuttamaan tavoitteensa.


RoPSin seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 29.4. kello 18.30, kun Rovaniemen Keskuskentälle vieraaksi saapuu HIFK. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia