AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 25.4.2015

​Rajamäki ei aliarvioi cup-vastustajaa

​Rajamäki ei aliarvioi cup-vastustajaa

Respect Suomen Cupin puolivälierien Kierroksen ottelu pelataan Kuopiossa, kun Veikkausliigassa pelaava KuPS isännöi ainoana Kakkosen joukkueena kahdeksan parhaan joukkoon selvinnyttä Pallokerho Keski-Uusimaata.

Tässä vaiheessa kilpailua ei alempisarjalainen saa enää kotietua. KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki iloitsi saadusta kotiottelusta.

- Oli kiva, että saatiin kotipeli. Olemme tyytyväisiä, ettei meidän tarvitse matkustaa, Rajamäki toteaa Suomen Cupin verkkosivuilla.

Rajamäki ei aliarvioi vastustajaa, vaikka se paria sarjaporrasta alempana pelaakin.

- Heillä on erittäin juoksukykyinen ja –voimainen joukkue. He prässäävät hanakasti määrätyissä kohdissa ja riiston jälkeen heidän suunnanmuutospeli on todella nopeaa. Hyökkäyksessä heillä on muun muassa Adriano sekä pari muuta, jotka lähtevät erittäin hanakasti pystyyn. Heillä on nopeita ja juoksuvoimaisia pelaajia ja he kääntävät pelin todella nopeasti. Aktiivinen joukkue, jonka kanssa saadaan kyllä olla hereillä, Rajamäki analysoi.

- Kaikilla ketkä ovat tänne saakka päässeet, cup on mennyt tosi hyvin. Sunnuntain jälkeen cup on mennyt hyvin vain neljältä joukkueelta. Tähtäin on luonnollisesti finaalissa ja jatkopaikka on ainoastaan tähtäimessä, Rajamäki naulaa.

KuPS - PK Keski-Uusimaa alkaa sunnuntaina klo 16.00 ja se näkyy suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä

Lisää uutisia