AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2015

​Juho Mäkelä: "Emme olleet tarpeeksi vaarallisia"

​Juho Mäkelä: "Emme olleet tarpeeksi vaarallisia"

Mäksä odottaa Vepsulta parempaa jatkossa.

Vaasan Palloseura aloitti oman Veikkausliigakautensa niukalla tappiolla KuPSin vieraana torstaina.

VPS pelasi Kuopiossa hyvää ja tasapainoista peliä onnistumatta kuitenkaan maalinteossa ja kotimatkalle oli lähdettävä pettyneissä tunnelmissa.

- Kohtuutasainen peli tämä oli. On suuri pettymys avata liigakausi tappiolla. Meillä on ollut loistava pre-season ja me on pelattu hyvää futista, VPS-hyökkääjä Juho Mäkelä totesi pelin jälkeen.

- Ensi jaksolla me oltiin vähän jäljessä. Me tiedettiin että KuPS:n vasen laita on meille vaikea ja sieltähän niitä keskityksiä sitten tulikin. Toisen jakson erikoistilanne ratkaisi. Lopussa me saatiin vielä pari vaaratilannetta, mutta ei ehkä ansaittu tasoittaa. KuPS oli parempi, Mäkelä sanoi.

Kauden avaus hiukan jälkijunassa oli "Mäksän" mielestä kuitenkin hieno asia.

- Vihdoinkin me saatiin kausi vauhtiin. Odotukset ovat olleet kovat ja lataus oli tähän peliin hyvä. Paljon on parannettavaa ja seuraavan pelin panokset ovat entistäkin kovempia. Me ei oltu niin vaarallisia kuin olisi pitänyt olla eikä saatu riittävästi keskityksiä ja tilanteita aikaiseksi, hyökkääjä pohdiskeli.

- Oma pelikuntoni on tosi hyvä. Meillä on loistava joukkue ja meillä on potentiaalia mihin vaan. Tämä tulos pitää käsitellä joukkueen sisällä jotta me ollaan ensi viikolla parempia, hyökkääjä muistutti.

Lisää uutisia