AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2015

​Korhonen iloitsi tasoitusmaalistaan. "Huikea fiilis"

​Korhonen iloitsi tasoitusmaalistaan. "Huikea fiilis"

Joni Korhonen on iskenyt. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n Joni Korhonen iski ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa rangaistuspotkusta HJK:n verkkoon ja varmisti joukkueelleen pisteen Stadin derbysta.

Korhonen juhli osumaansa antaumuksella "Rödan" fanipäädyssä.

– Fiilis oli ihan huikea! En ole ikinä kokenut samanlaista, paitsi silloin kun tyttäreni syntyi, Korhonen sanoi pelin jälkeen Ilta-Sanomille.

1-1-lukemiin päättyneen ottelun molemmat maali nähtiin jo ensimmäisen puolituntisen aikana. HIFK:n vasemmalla laidalla hyökännyt Korhonen oli tulokseen kohtalaisen tyytyväinen.

– Loistavat fiilikset. Annoimme kaikkemme kentällä. Kuten näitte, ottelun lopussa alkoi krampata aika paljon. Mutta meillähän oli paikat vielä voittoon. Vähän jäi hampaankoloon, Korhonen sanoi.

HIFK:n ja HJK:n ensimmäinen pääsarjatason kohtaaminen sitten vuoden 1972 houkutteli Sonera-stadionin täyteen. Paikalla oli 10 071 katsojaa, eli ottelu oli loppuunmyyty. Nousija-HIFK:n pelaajat esiintyivät seuran ennätysyleisön edessä pelkäämättä.

– Jännitys katosi liigan avausottelussa Maarianhaminassa. Siellä näimme ensimmäisen jakson aikana, mitä pelistä tulee, jos pelaamista jännittää: ei yhtään mitään. Tänään päätimme, että emme jännitä, vaan nautimme. Tämä oli kerran elämässä -peli. Menimme nauttimaan kentälle ja luulen että se näkyi, Korhonen sanoi.

Lisää uutisia