AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2015

Inter ei liihottele enää edellisellä RoPS-voitolla

Inter ei liihottele enää edellisellä RoPS-voitolla

Job Dragtsma varoittaa RoPS:n vaarallisuudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin veikkausliigaottelut jatkuvat huomenna torstaina Rovaniemellä, missä joukkue kohtaa paikallisen Palloseuran (RoPS) kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä alkavassa ottelussa.

Inter ja RoPS kohtasivat toisensa viikko sitten Veritas Stadionilla pelatussa Suomen Cupin ottelussa. Tuossa ottelussa Inter murjoi ropslilaiset maan rakoon tylyin 7-3 lukemin. Tuo ottelu pitää Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan kuitenkin unohtaa.

- Voitto Suomen Cupissa oli meiltä hienoa, mutta siitä ei ole enää hyötyä. Edessä on täysin uusi ottelu, missä RoPS haluaa varmasti meistä revanssin. He ovat hävinneet kolme viimeisintä ottelua ja tekevät varmasti kaikkensa kääntääkseen kurssinsa. He pelasivat jo SJK-pelissä tappiosta huolimatta hyvin, joten meidän pitää olla pelissä hereillä heti alusta lähtien, korostaa päävalmentaja Dragtsma Interin sivuilla.

Inter on aloittanut kauden 2015 ottelut hyvin. Joukkue pelasi viime viikolla kolme ottelua, joista se voitti kaksi ja pelasi kerran tasan. Päävalmentaja Dragtsman mukaan hyvä vire pitää pystyä siirtämään myös vieraskentällä.

- Jos haluat menestyä, niin otteluiden voittaminen pelkästään kotikentällä ei riitä. Aloitimme kotikentällä hyvin ja sama vire pitää pystyä siirtämään nyt myös vierasotteluihin, sanoo Dragtsma.

Dratsman mukaan hyvin tulosten saaminen vieraskentällä ei vaadi mitään hokkus-pokkustemppuja. Perusasioiden hyvällä tekemisellä ja keskittymisellä pääsee pitkälle.

- Voittaminen vieraskentällä on monesti pienistä asioista kiinni. Mitään ihmetekoja se ei vaadi. Meillä on hyvä joukkue ja pelkällä hyvällä keskittymisellä ja peruspelaamisella pääsemme jo pitkälle. Minkäänlaisen lepsuiluun ei ole varaa, muistuttaa Dragtsma.

Interin sairastupa oli hetken jo tyhjä, mutta Ilves-pelissä fysioiden pöydälle tuli jälleen uusia asiakkaita. Torstain RoPS-pelistä vammojen takia on sivussa ainoastaan Eric Matoukou. Dragtsman mukaan laajalle pelaajaringille on käyttöä kevään tiivissää ohjelmassa.

- Vaikka meillä on nyt Eric varmuudella sivussa, pelaajatilanne on hyvä. Hän on ainoa pelaaja, joka on loukkaantumisen takia sivussa. Pelejä tulee aina keväisin tiiviiseen tahtiin, joten laajalle ringille on käyttöä, sanoo Dragtsma.

RoPS-FC Inter Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 23.4.2015 kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia