AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2015

​Mantillasta tullut jo IFK Mariehamnin yleismies

​Mantillasta tullut jo IFK Mariehamnin yleismies

Philip Mantilla viihtyy usealla pelipaikalla.

Täksi kaudeksi IFK Mariehamnin riveihin hankittu ruotsalaispelaaja Philip Mantilla on ehtinyt jo osoittaa monikäyttöisyytensä.

Mantilla hankittiin "Grönvittin" riveihin ensisijaisesti toppariksi. Hän on pelannut kauden kaksi ensimmäistä ottelua eri tonteilla - mutta ei kumpaakaan topparina. Kauden avauksessa FF Jaroa vastaan Mantilla pelasi keskikentän pohjalla ja viikonloppuna HIFK:ta vastaan laitapakkina.

- Meillä on vähän loukkaantumishuolia ja jouduin sitten sinne, Mantilla sanoi Nya Ålandille.

HIFK:n tasoitusmaali tuli Mantillan laidalta, josta Esa Terävä pääsi karkaamaan.

- En ehtinyt saada häntä kiinni. Näin se vähän menee, kun pelaamme laitapuolustajat niin korkealla, muiden pitää silloin täyttää. Samaan aikaan minusta on hienoa saada nousta kentällä.

Puolustuksen oikealle laidalle on vaihtoehtoja, mutta Tommy Wirtanen oli loukkaantuneena ja Bobbie Friberg da Cruz puolikuntoinen. Lisää kilpailua tuo vielä nuori Thomas Mäkinen.

- Tässä painitaan mukavien asioiden kanssa. On tärkeää että meillä on pelaajia, jotka suoriutuvat usealla pelipaikalla, koska ryhmä on niin kapea. Emme halunneet kiirehtiä Bobbien paluuta loukkaantumisen jälkeen ja valitsimme Philipin varmempana vaihtoehtona, IFK:n kakkosvalmentaja Peter Lundberg perusteli.


IFK Mariehamn kohtaa torstaina Lahden Kisapuistossa kello 18.30 FC Lahden. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia