AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 19.4.2015

HIFK-leirissä tyytyväisiä: ”Hyvä vieraspiste”

HIFK-leirissä tyytyväisiä: ”Hyvä vieraspiste”

Esa Terävä iski HIFK:n liigahistorian ensimmäisen maalin.

HIFK otti historiansa ensimmäisen Veikkausliigapisteen, kun se pelasi vieraskentällä 1-1-tasapelin IFK Mariehamnin kanssa. Helsinkiläisten leirissä piste otettiin ilolla vastaan.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaaran mukaan ottelu oli vaikea, mutta piste kelpasi.

- Vaikeat olosuhteet (kova tuuli) ja vaikea ottelu. Ensimmäisellä puoliajalla vähän ihmeteltiin ja toisella jaksolla parannettiin. Hyvä vieraspiste, Honkavaara tiivisti HIFK:n sivujen mukaan.

HIFK:n tasoitusmaalista vastasi joukkueen kapteeni Esa Terävä, joka viimeisteli myös HIFK:n voittomaalin Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa KPV:ta vastaan.

- Salama iskee näköjään sittenkin kaksi kertaa samaan paikkaan. En tiedä missä dösässä tai laivassa olimme ensimmäisellä jaksolla, mutta olimme suoraan sanottuna surkeita. Emme uskaltaneet pelata omaa peliämme ja siitä voi joka jätkä itseni lisäksi ottaa vastuun, Terävä kertoi.

- Toisella jaksolla homma kuitenkin muuttui. Aloimme voittaa kakkospalloja ja heräsimme puoliajalla tähän otteluun. Honsu piti aika hyvän palautteen. Maali auttoi ja saimme siitä itseluottamusta. Olen ihan tyytyväinen pisteeseen, mutta pettynyt peliesitykseen.

Youness Rahimi pelasi täydet 90 minuuttia IFK Mariehamnia vastaan ja oli yksi HIFK:n parhaista pelaajista. Rahimi syötti Esa Terävän viimeistelemän tasoitusmaalin ja "Junnu" oli muutenkin erittäin hyvällä pelituulella.

-Ensimmäinen puoliaika oli meille vaikea, mutta toisella jaksolla paransimme peliämme. Tasoitusmaalissamme näin Eskin vapaana ja syötin Mariehamnin linjan taakse. Hyvä, että Eski sai haltuun, Rahimi kertasi HIFK:n tasoitusmaalia.

Lisää uutisia