AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2015

​RoPS sunnuntaina Seinäjoelle revanssimielellä

​RoPS sunnuntaina Seinäjoelle revanssimielellä

RoPS on tiukan paikan edessä sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura lähtee sunnuntain Veikkausliigaotteluun Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan revanssimielellä.

Joukkueen torstainen Suomen Cupin ottelu Turussa Interiä vastaan oli numerollisesti melkoinen katastrofi, mutta RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan SJK-otteluun joukkueella on selvät sävelet.

- Hyvässä hengessä olemme liikkeellä tuon tappion jälkeenkin. Aamulla keskustelimme Inter-pelistä, välillä harjoittelimme ja vielä illalla katsomme videolta ottelua. Kyllä se on selvä että koko joukkueen pitää muuttaa suuntaa eli kaikilla osa-alueilla pitää todella parantaa peliä, Malinen toteaa tiukasti.

Malisen mukaan yksikään joukkueen osa-alue ei saa Inter-pelistä puhtaita papereita. Erityisesti mies kuitenkin odottaa ryhtiliikettä keskikentältä, missä pelaa kovan luokan pelimiehiä.

- Kyllä keskikentän pitää löytää harmonia otteisiin ja kunnon tekemisen meininki. Eihän siitä mitään tule, jos vastustaja juoksee neljästi sieltä läpi ja tekee maalin, RoPS-luotsi harmittelee.

Malinen ei kuitenkaan ole vielä huolissaan joukkueensa tekemisestä, onhan liigaa pelattu vasta peräti yksi kierros. Mies heittääkin hymyssä suin, että kyllä ainakin jo toisella kierroksella täytyy homma saada toimimaan.

- Puolitoista viikkoa sitten pelasimme Liigacupin finaalissa ja nyt jo jotkut lehdet puhuvat kriisistä. Kyllä tässä hommassa pitää nähdä metsä puilta. Olihan se kaikilla tiedossa, että sarjaohjelmamme alku on kovin mahdollinen, kahdella avauskierroksella vastassa viime kauden mestari ja hopeajoukkue, RoPS-luotsi Malinen sanoo.

Helpolla ei tule RoPS sunnuntaina Seinäjoella pääsemään, sillä avauskierroksen 1-1-tasapeli Interiä vastaan Turussa varmasti harmittaa SJK:a.

- Kyllä meillä on Seinäjoella kova paikka edessä, mutta koitamme muistaa sunnuntaina ne hyvät asiat, mitkä meidän pelissä Inter-ottelussa oli ja muuttaa sitten ne heikot, niin uskon että pärjäämme ihan hyvin, Juha Malinen toteaa luottavaisena.


SJK – RoPS Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina 19.4. kello 16.00. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia