AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2015

​Matti Klinga kohtaa vanhan seuransa sunnuntaina

​Matti Klinga kohtaa vanhan seuransa sunnuntaina

Matti Klinga valmistautuu FC Lahden kohtaamiseen aivan normaalisti.

Matti Klinga siirtyi talvella FC Lahdesta HJK:hon. Sunnuntaina pelaaja kohtaa vanhan seuransa toista kertaa, tällä kertaa Veikkausliigaottelussa.

HJK ja FC Lahti kohtasivat viimeksi Liigacupin puolivälierässä maaliskuussa. Lahtelaisten Xhevdet Gela tuli ulosajetuksi jo vajaan puolen tunnin kohdalla ja HJK voitti pelin 2-0. Tuo kamppailu ei siis suuresti kerro joukkueiden välisistä voimasuhteista ennen sunnuntaita.

- Olen nähnyt Lahdelta vain Liigacupin pelin meitä vastaan, missä tuli punainen kortti aika aikaisessa vaiheessa. Joukkueeseen on hankittu hyökkäyspäähän juoksuvoimaisia jätkiä. Uskon, että he tulevat Helsingissä keskittymään vastahyökkäyksiin ja tiiviiseen puolustamiseen, Klinga pohtii.

Suuria paineita Klinga ei ainakaan myönnä tuntevansa. HJK:n kokoonpanosta puuttui keskiviikon Suomen cupin ottelussa PK-35 Vantaata vastaan peräti seitsemän pelaaja, joiden lisäksi Obed Malolo ja Erfan Zeneli tulivat vaihtoon loukkaantumisten vuoksi.

- Totta kai hienoa päästä pelaamaan vanhaa jengiä vastaan. Siellä on paljon hyviä kavereita ja tuttuja ihmisiä taustoissa. Se ei kuitenkaan vaikuta valmistautumiseeni, vaan se on peli muiden joukossa.

- Toivottavasti yleisö löytää paikalle, kun on ensimmäinen kotimatsi. Haluamme hyvän tunnelman. Toivottavasti pystymme pelaamaan hyvän matsin ja voittamaan. Toivottavasti loukkaantumisrintamalta ei tule meille huonoja uutisia, Klinga päättää.


HJK isännöi FC Lahtea sunnuntaina uusitulla Sonera Stadiumin jalkapallonurmella klo 16. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia