AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2014

Sid ja Ibrahim jatkavat IFK-paidassa

Sid ja Ibrahim jatkavat IFK-paidassa

Nuori ja lupaava Sid siirtyi Grönvittiin täksi kaudeksi farmijoukkue Ekenäs IF:stä ja teki päättyneellä kaudella debyyttinsä Veikkausliigassa. Seuran toiveena on, että hän jatkaa kehittymistään tulevalla kaudella ja hänet nähdään kentällä säännöllisesti.

- Näemme Robinissa erittäin lupaavan tulevaisuuden liigapelaajan, jolla on potentiaalia vielä pidemmällekin. Hänhän on jo nyt nuorten maajoukkueryhmässä ja uskon että vuosi lisää Ahvenanmaalla saa hänet nousemaan vahvasti esille ykkösjoukkueessa.

- Ei yllättäisi lainkaan jos Robin taistelisi tosissaan paikasta keskikentällä avauskokoonpanossa, kun uusi kausi alkaa. Hän oli hyvin lähellä sitä jo tällä kaudella, eikä pidä unohtaa että kausi oli hänelle ensimmäinen IFK:ssa ja hän tuli Kakkosen peleistä Ekenäsin riveissä, seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.
 
Ibrahim puolestaan tuli IFK:n riveihin 1,5 vuotta sitten ja sai alle täyden harjoituskauden ennen kautta 2014. Hän näytti todella vahvalta kauden alla, mutta loukkaantui valitettavasti kauden avausottelussa VPS:aa vastaan ja palasi pelikuntoon vasta keskikesällä. Syksyllä kotiyleisö näki hänet jälleen vauhdissa ja IFK:ssa lasketaan Ibrahimin kehittyvän vielä tärkeämmäksi pelaajaksi tulevina kausina.

- Josef on uskomattoman arvaamaton pelaaja, joka voi tehdä täysin odottamattomia asioita pallon kanssa, pistää puolustuksen solmuun ja muuttaa pelin kuvaa yksinään. Hän on vahva pitämään palloa hyökkäyksessä odottaessaan kanssapelaajia. Hän on tärkeä osa vahvan joukkueen rakentamisessa tuleville kausille, jolloin IFK:n on tarkoitus hallita palloa peleissä, Mattsson sanoo.

- Nyt Josef saa alle jälleen täyden harjoituskauden joukkueen kanssa ja hänen kehityskäyränsä on osoittanut jyrkästi ylöspäin sen jälkeen kun tuli tänne pois lukien loukkaantumisaika. Jos hän nyt vain pysyy terveenä, uskon että hänet koetaan todellisena uhkana kaikissa liigajoukkueissa ensi kauden alkaessa.

Lisää uutisia