FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 10.5.2014

Mikael Salimäki ja FC Lahti sopimukseen

Mikael Salimäki ja FC Lahti sopimukseen

21-vuotias Salimäki on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti, joka nousi FC Lahden edustusjoukkueen rinkiin viime talvena. Miesten peleistä hänellä on aikaisempaa kokemusta FC Lahti Akatemian paidasta.

Pelipaikaltaan Salimäki on lähtökohtaisesti laitapuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös topparina ja laitalinkkinä.

- ”Miksu” on erinomainen joukkuepelaaja ja arvokas kaveri, joka on halukas oppimaan uutta ja pystyy pelaamaan monella eri pelipaikalla. Hän on todella juoksuvoimainen pelaaja, joka ei kaihda fyysistä peliä, kuvailee FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Salimäki sai viikko sitten lentävän lähdön Veikkausliigauralleen SJK:ta vastaan. Hän tarvitsi debyytissään vain neljä minuuttia aikaa, että ensimmäinen liigamaali oli tosiasia. Aikaisempana päivänä Salimäki oli pelannut täydet minuutit Kakkosta FC Lahti Akatemian mukana.

Lisää uutisia