FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.10 // 11.3.2014

Veikkausliigan suosikkipelaajat palikoina

Veikkausliigan suosikkipelaajat palikoina
Useista Veikkausliigan pelaajista valmistetaan oma Veikkausliiga-ukkonsa, jonka pakkaus sisältää myös perustiedot pelaajasta. Muoviukkojen tuunaaminen tehdään käsityönä Suomessa ja ensimmäistä erää valmistetaan noin 1 200 kappaleen rajoitettu määrä.
 
”Olen tuunannut vanhoja Lego-ukkoja jo jonkin aikaa ja halusin valmistaa ukkoja myös Veikkausliigan logolla. Uskon, että pieni yritys voi menestyä kekseliäisyydellä ja panostamalla yhteiskunnallisesti kestävään toimintaan. Veikkausliiga-ukot valmistetaan Suomessa organisaatioissa, joiden päämääränä on tarjota työtä ihmisille, joiden työllistyminen voi muuten olla haastavaa”, Vintage Palikan omistaja Jari Mäkipää kertoo.
 
”Veikkausliigan arvomaailma kiteytyy Respectiin eli kunnioitukseen ja olemme iloisia uudesta lisenssikumppanistamme, jonka toiminnassa tämä arvo toteutuu konkreettisesti. Suomalaiset arvostavat jalkapalloa urheilulajina ja uskomme, että Veikkausliiga-ukot ilahduttavat kaiken ikäisiä jalkapallon ystäviä”, Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen sanoo.
 
Veikkausliiga-ukkoja voi ostaa 1.4.2014 alkaen Vintage Palikan verkkokaupasta, johon pääset siirtymään tästä linkistä.
Lisää uutisia