FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.50 // 20.12.2013

Kullström jatkaa Jarossa – Larssonille monivuotinen sopimus

Kullström jatkaa Jarossa – Larssonille monivuotinen sopimus
Mathias Kullström on edustanut Jaroa jo junioritasolla, mutta debyytti Veikkausliigassa tapahtui kaudella 2006 VPS:n paidassa. Tämän jälkeen mies palasi Pietarsaareen pelaten 57 Veikkausliigaottelua Jaron paidassa kausilla 2007 ja 2008. Näiden vuosien jälkeen Kullströmin ura jatkui ulkomailla ja Suomen Kakkosessa. Veikkausliigassa otteluita on kertynyt yhteensä jo 86.

Viime kaudella paluun Jaroon tehnyt puolustaja pelasi vakuuttavan kauden. Pelaamissaan 29:ssä Veikkausliigaottelussa Kullström onnistui maalinteossa kaksi kertaa. Kertaalleen Kullström toimitti pallon verkkoon myös Suomen Cupissa ja Liigacupissa. Tasaiset otteet eivät jääneet huomaamatta, sillä Kullström valittiin myös Veikkausliigan kesäkuun kuukauden joukkueeseen. 

Larsson on Jaron juniorituotannon helmiä. Jo 6-vuotiaana jalkapalloilun Jaron juniorijoukkueissa aloittanut laitahyökkääjä on parin viime kauden aikana ottanut suuria askeleita eteenpäin pelaajana. Vuonna 1996 syntynyt Larsson puki Jaron edustusjoukkueen pelipaidan päälle ensimmäisen kerran jo kuluneen kauden alussa, kun Jaro kohtasi harjoitusottelussa OPS:n helmikuun alussa. Ensimmäisen virallisen esiintymisen hän teki Liigacupin ottelussa RoPSia vastaan reilu viikko myöhemmin.

Viime kaudella Larsson paukutti maaleja pääasiassa Jaron B-junioreissa. Lisäksi nuorukainen ehti edustamaan myös JBK:a muutaman ottelun verran, joissa syntyi myös muutama osuma. Kuluneen vuoden aikana Larsson teki myös ensi esiintymisensä Suomen maajoukkuepaidassa, kun hän keväällä pelasi U17-joukkueen kanssa Unkaria vastaan. 

Viime kaudella taustajoukkoihin kiinnitetty Pontus Backlund jatkaa samoissa tehtävissä myös tulevalla kaudella. Backlund on vastuussa maalivahtivalmennuksesta sekä joukkueen fysiikkaharjoittelusta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia