AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-4-2

20

(1-0)

Yleisöä 6011

FF Jaro
4-3-3
vko.42 // 24.10.2015

Ennakko: SJK-FF Jaro

Ennakko: SJK-FF Jaro

Sunnuntaisen Ylen Futiskierroksen pääottelusta SJK – FF Jaro ei totisesti panoksia puutu. SJK on vahvin ehdokas mestariksi ja Jaro puolestaan pahimmassa putoamiskurimuksessa. Kummankin kohtalo ratkeaa sunnuntaina.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari ei tilannetta lähde kiertelemään.

- Sunnuntaina pelataan mestaruudesta. Ja täytyy muistaa että emme ole koskaan aiemmin olleet tällaisessa tilanteessa. Olemme tehneet joukkueen kanssa valtavasti töitä, saadaksemme tällaisen mahdollisuuden.

- Ja jokainen hetki niistä yhdessä vietetyistä ajoista on ollut valmistautumista tähän hetkeen. Ja se on mahtavaa. Siitä ei ole mitään syytä olla hermostunut, vaan siitä pitää nauttia, sanoo Valakari.

Otteluun odotetaan todellakin suurta yleisömäärää ja todennäköisesti myös SJK:n yleisöennätystä. Keskuskentän portit ja palvelut aukeavat sunnuntaina jo klo 11.30 aamupäivällä ja SJK vs. FF Jaro potkaistaan käyntiin klo 13.00. Ottelun ennakkolippuja on myyty ennätysvilkkaasti SJK:n verkkokaupassa ja muissa myyntipisteissä.

Kentälle on tuotu paljon lisäkatsomoita ja palveluja siellä on lisätty. Katsomotilat ovat rajalliset, mutta tilaa alueella on valtavasti, joten peliä ei tulla myymään loppuun. Lippuja saa vielä myös portilta. Paikalle kannattaa kuitenkin tulla ajoissa ja autot kannattaa jättää vaikkapa kaupunkiparkkeihin.

Seinäjoki ja SJK elää nyt unelmaa ja koko Etelä-Pohjanmaa on tähän iloon lämpimästi tervetullut mukaan.

- Kuten olemme koko ajan sanoneet, jos teet oikeita asioita, on todennäköisyys suurempi että saavutat hyviä tuloksia. Ja niin täällä on nyt käynyt. Se on antanut meille tämän mahdollisuuden pelata mestaruudesta viimeisessä kotiottelussamme. Se on unelma tulossa todeksi, päättää Valakari.

SJK:lta ei ole sivussa kuin loppukauden loukkaantuneena oleva Richie Dorman. Kaikki pelaajat ovat muuten käytettävissä ja kenelläkään ei ole pelikieltoja.

Jaron pelaajatilanne näyttää myös hyvältä ennen viimeistä kierrosta. Poissa ovat pitkäaikaispotilaat Jonas Emet, Johan Brunell ja Peter Opiyo. Reginaldolla on vielä yksi ottelu kärsittävänä pelikiellostaan. Tämän lisäksi ainoastaan Sergei Eremenko on ottelusta poissa. Hänellä on ollut pieniä vaivoja viime aikoina eikä ole vielä parantunut niistä.


SJK – FF Jaro Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 25.10. kello 13.00. Ottelu on pääotteluna Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.