AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
HJK
4-3-3

20

(1-0)

Yleisöä 631

KTP
4-4-2
vko.25 // 23.6.2021

Ennakko: HJK - KTP

Ennakko: HJK - KTP

Kuva: Mira Lönnqvist

HJK isännöi juhannuksen kynnyksellä sarjataulukon tyvipäässä majailevaa KTP:ta.

Perinteinen jalkapalloseura KTP saapuu Bolt Arenalle toistamiseen tänä vuonna. Maaliskuun alussa Suomen Cupissa HJK voitti 6-1.

– KTP on muuttunut paljon maaliskuusta, ovat saaneet useita vahvistuksia. KTP on suhteellisen selkeä. He haluavat puolustaa matalalla, mikä on luonnollista. Voisi odottaa, että aika passiivinen matala blokki on huomenna vastassa, kertoo Koskela.

– Heillä on muutama sellainen pelaaja, jotka ovat vastahyökkäyksissä sellaisia, joita meidän täytyy katsoa tarkalla silmällä, kun hyökkäämme, ettemme avaa liian suuria tiloja vastahyökkäyksiin.

KTP-leirissä tiedetään hyvin millainen haaste torstaina on edessä. KTP on harjoitellut viime päivät kovassa helteessä, ja lämpöä on luvassa torstain otteluunkin.

- Ei passaa kuitenkaan valittaa. Nythän on kesä, ja yhtä lämmintä siellä Bolt Arenalla on HJK:llekin, toteaa KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter.

- Klubi on Suomen paras joukkue! Se johtaa yhdeksän pelin jälkeen sarjaa ilman tappiota, ja HJK:n maalisuhdekin on liigan paras (19–5). Pistekin Helsingin reissulta olisi meille voitto.

Pelaajatilanne HJK:ssa on kohtuullisen hyvä. Luis Murillo on jo osallistunut harjoituksiin ja tilannetta tarkastellaan päivä kerrallaan. Dylan Murnane mursi nenänsä Ilves-ottelun alussa ja on sivussa huomisesta ottelusta. Samoin Kevin Kouassivi-Benissan jää sivuun pienen sairastelun vuoksi.

- HJK:lla on niin kova jengi, että se saa kyllä rautaisen kokoonpanon meitä vastaan, Arbeiter kuittaa vastustajan poissaolot.

KTP lähtee matkaan ilman joitakin luottopelaajiaan. Kapteeni Dave Ramadingayen varoitustili täyttyi edellisessä AC Oulu-pelissä, ja loukkaantuneiden listalla ovat Aleksi Tarvonen, Matias Tamminen, Fran Alvarez ja Toni Huttunen.

HJK - KTP Bolt Arenalla torstaina 24.6. kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: HJK:n verkkosivut, KTP:n verkkosivut