4-4-2
vko.29 // 22.7.2020

IFK Mariehamn ja Haka pistejakoon maalijuhlissa (IFK Mariehamn-FC Haka 2-2)

Albion Ademi avasi maalihanat. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja FC Haka pelasivat Maarianhaminassa 2-2 -tasapelin. Albion Ademi ja Riku Sjöroos osuivat kotijoukkueelle, Henri Malundama ja Saibou Keita vieraille.

Ottelun alku oli IFK Mariehamnin ja isännät menivät johtoon jo pelin kolmannella minuutilla. Uransa ensimmäisen Veikkausliigaottelun pelannut Joonas Immonen joutui antautumaan Ademin laukauksen edessä.

Vähitellen Haka sai juonesta kiinni ja tasoitti pelin viisi minuuttia ennen puoliaikaa. Useamman syötön ketju päättyi siihen, että Malundama pelasi seinän Jacob Bushuen kanssa ja laukoi pallon yläriman alle.

Haka aloitti toisen puolikkaan vauhdilla ja meni 48. minuutilla johtoon. Samuel Chidi nosti pallon takatolpalle ja Keita oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

IFK Mariehamnilla oli vielä sanansa sanottavana. Sjöroos oli vasemmalla laidalla vapaana 76. minuutin kohdalla ja lopputulos oli sillä selvä.

IFK Mariehamn-HIFK sunnuntaina 26.7. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla ja FC Haka-FC Inter sunnuntaina 26.7. kello 18.30 Tehtaan kentällä.