AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
SJK
4-3-3

00

(0-0)

Yleisöä 1516

FC Lahti
2-2-1
vko.41 // 19.10.2019

Seinäjoella maaliton tasapeli (SJK-FC Lahti 0-0)

Seinäjoella maaliton tasapeli (SJK-FC Lahti 0-0)

SJK ja FC Lahti pelasivat lauantaina maalittoman tasapelin OmaSp Stadionilla.

Tuloksen myötä SJK päätti kauden 9. sijaan ja FC Lahti jatkaa eurolopputurnaukseen 8. sijalta.

Ottelu oli molemmille joukkueille panokseton, mutta siitä huolimatta, pelissä nähtiin hyökkäyksiä ja tilanteita molemmissa päissä, joskaan ei mitään kovin vaarallisia laukauksia. Molemmilla oli myös omat hetkensä, eikä kumpaakaan joukkuetta voi syyttää yrityksen puutteesta.

FC Lahden paras hetki tuli, kun erotuomari Ville Nevalainen katsoi Boris Kadion rikkoneen rangaistusalueella ja osoitti rangaistuspotkua. SJK:n maalissa kuitenkin Jesse Öst nappasi Tommi Jäntin alakulmaan suuntautuneen vedon.

SJK:n paras paikka nähtiin vasta ottelun loppupuolella, kun vaihdosta sisään tullut Jeremiah Streng pelattiin boksiin sisään ja hänen sijoituksensa meni vain hiukan takatolpan väärältä puolen ohi.

Ottelun aikana, 18. minuutilla kannattajat huusivat SJK:n jättävän Jarkko Hurmeen nimeä ja 33. minuutilla Mihkel Aksalun. Aksalu nähtiin myös pelin alussa johtamassa kannattajien laulua päätykatsomossa. Pelin jälkeen molemmat pelaajat sekä koko joukkue, jätti vielä kerran hyvästit koko OmaSp Stadionin väelle.

Myös paikalle tulleet FC Lahden-kannattajat osallistuivat ja kiittivät Mihkel Aksalua omassa päädyssä. Tunteellinen päätös kaudelle, joka ei kovin monia ilonhetkiä SJK:lle suonut. Parhaimpina hetkinä kenties päätöskierroksella mestaruudesta kamppailleiden FC Interin ja KuPS:n kaatamiset sekä Pohjanmaan Liigan voitto.


Eurolopputurnauksen avauskierroksen ottelu HJK - FC Lahti keskiviikkona 23.10. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n verkkosivut