4-4-2
vko.32 // 16.8.2019

FC Inter voitolla Veikkausliigan kärkeen (FC Inter-HIFK 3-2)

FC Inter voitti kotonaan HIFK:n 3-2 ja nousi Veikkausliigan kärkeen.

Ottelun ensimmäinen vartti tarjosi viihdettä koko rahan edestä. Jo 50 sekunnin jälkeen Inter-toppari Arttu Hoskonen liukui pallon keskitystilanteessa omaan maaliin.

Inter kuittasi ottelun tasoihin reilun yhdeksän minuutin jälkeen Mika Ojalan toimesta. Esityön maaliin teki hyvällä keskityksellä Mikko Kuningas.

Vierasjoukkue HIFK meni ottelussa jälleen johtoon 12. minuutilla. Maalista vastasi upealla laukauksella yläkulmaan Jani Bäckman.

Kaukolaukaus oli myös Interin tasoitus. Aleksi Paananen sai pallon keskialueella ja laukoi sen tempokuljetuksen jälkeen vasempaan alakulmaan.

Kenttätapahtumia hallinnut Inter sai luotua paikkoja lisämaaleille, mutta Daniel Kollar sai torjuttua Filip Valencicin ja Juuso Hämäläisen yritykset. Ottelun tauolle mentiin siis 2-2 tasatilanteessa.

Ottelun toinen jakso ei tarjonnut lopulta kuin yhden maalin ja sen teki kotijoukkue Inter pelin 65. minuutilla. Voittomaaliksi jääneestä osumasta vastasi Niko Markkulan esityöstä Filip Valencic, jolla maali oli kauden 15.

Interin puolustus kesti lopulta tavoilleen uskollisena suoraviivaisesti pelanneen vierasjoukkue HIFK:n maalintekoyritykset ja pääsi juhlimaan yli 3600 katsojan edessä kauden 11. voittonsa.

FC Inter-KPV Veritas Stadionilla maanantaina 26.8. klo 18.30 ja HIFK-Ilves Telia 5G Areenalla perjantaina 23.8. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.