KPV
5-4-1
vko.27 // 14.7.2019

IFK Mariehamn liian kova KPV:lle (IFK Mariehamn-KPV 3-0)

IFK Mariehamn voitti sunnuntaina KPV:n kotikentällään 3-0. Isäntien maaleista vastasivat Simon Silverholt, Keaton Isaksson ja Gustaf Backaliden.

Ottelu alkoi kohtuullisen pirteästi molemmilta joukkueilta. Ensimmäinen todellinen maalipaikka tuli IFK:lle, mutta Robin Sidin laukaus jäi vaisuksi. 14. minuutilla KPV oli lähellä johtomaalia, mutta Oskari Forsmanin refleksitorjunta Simo Roihan laukaukseen lähietäisyydeltä pelasti kotijoukkueen.

IFK siirtyi johtoon 28. minuutilla. KPV:n rangaistusalueelle syntyi melkoisen sekava tilanne, jonka päätteeksi Dylan Murnane sai pallon täysin vapaana olleelle Simon Silverholtille, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin puolesta metristä.

Maalin jälkeen IFK otti enemmän otetta pelistä KPV:n pyrkiessä vastahyökkäyksiin, mutta tauolle mentiin 1-0-numeroissa.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Keaton Isaksson teki maalin jo kolmannessa perättäisessä ottelussa, kun Riku Sjöroos pelasi pallon hänelle 16 metriin ja kova laukaus painui vastustamattomasti verkon perukoille.

Murnanella ja Sidillä oli erinomaiset paikat lisätä kotijoukkueen johtoa, mutta Teppo Marttinen KPV-maalilla piti joukkueensa pelissä mukana. Rick Ketting pääsi vielä puskemaan Robie Crawfordin keskityksestä, mutta niukasti yli maalin.

Ottelun loppua kohden KPV panosti riskilläkin hyökkäykseen ja pystyi luomaan muutamankin puolittaisen paikan, mutta tuloksena oli vain kaksi paitsiomaalia.

Aivan ottelun lopussa IFK iski vastahyökkäyksellä. Hampus Lönn otti pitkän syötön haltuunsa, jatkoi Silevrholtille, joka puolestaan vapautti käsivammansa jälkeen paluun tehneen Gustaf Backalidenin maalintekoon ja näin loppunumerot kirjattiin lukemin 3-0.

KuPS-IFK Mariehamn Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 21.7. kello 17 ja KPV-SJK Kokkolan Keskuskentällä lauantaina 20.7. kello 17. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut