AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
VPS
4-5-1

01

(0-0)

Yleisöä 1876

RoPS
4-5-1
vko.19 // 19.5.2019

Ennakko: VPS-RoPS

Ennakko: VPS-RoPS

VPS:n pelit jatkuvat maanantai kotiottelulla Rovaniemen Palloseuraa vastaan. RoPS on sarjassa yhdeksäntenä kerättyään seitsemän pistettä kahdeksasta ottelusta. VPS on kerännyt kuusi pistettä seitsemästä ottelusta ja majailee sarjataulukon kymmenennellä sijalla.

VPS koki torstaina harmittavan 1-3-tappion IFK Mariehamnille Suomen Cupin välierässä. Tärkeää ottelua oli odotettu pitkään ja joukkueella oli isoja unelmia tämän vuoden Suomen Cupin suhteen. Vaikka pettymys oli iso, katseet on suunnattu kohti seuraavaa ottelua.

- Me olisimme voineet tehdä itsellemme paremman pelin siitä. Me pystymme parempaan. Totta kai se oli iso pettymys. Tästä pitää vaan päästä yli, sille ei ole vaihtoehtoja. Jos rakastaa tätä lajia, tätä seuraa ja haluaa tulla paremmaksi joka päivä, niin silloin ei kannata itselleen liian syvää kuoppaa kaivaa. Työnteko on se, joka ratkaisee. Pitää vaan laittaa rinta rottingille, nokka vähän ylöspäin ja itseluottamus seuraavaan peliin. Maanantaina en odota mitään muuta kuin, että otamme homman haltuun. Haluamme, että pelaajat uskaltavat ja pystyvät pelaamaan. Kuoreen ei kannata vetäytyä. Pystymme parempaan peliin, päävalmentaja Petri Vuorinen ohjeisti.

VPS on pelannut Veikkausliigassa kuusi peräkkäistä tasapeliä. Maanantain kotiottelu on erinomainen mahdollisuus kauden avausvoiton nappaamiseen ja päävalmentaja uskookin, että joukkue alkaa pian keräämään voittoja.

- Se on vain ajan kysymys ennen kuin me voitamme. Luomiemme tilanteiden valossa tulemme kyllä tekemään maaleja. Siinä on sitten pelaajien vastuu pistä pallo maaliin niistä paikoista. Olemme myös puolustaneet suht hyvin Veikkausliigassa ja meitä vastaan on vaikea tehdä maaleja.

VPS:n rosteriin tulee pieniä muutoksia RoPS-otteluun. Steven Morrissey palaa huomenna kokoonpanoon oltuaan pelikiellossa cupin välierässä. Sen sijaan Jerry Voutilainen joutuu huilaamaan RoPS-ottelun korttitilin täyttymisen johdosta. Kreikkalaislaituri Kostas toipuu vielä loukkaantumisestaan ja ei ole huomenna käytettävissä. Sivussa ovat myös Aatu Kujanpää, Jesper Engström ja Juho Lähde.


VPS-RoPS Elisa Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: VPS:n verkkosivut