Yleisöä 1303

4-5-1
vko.17 // 1.5.2019

KuPS:lta komea nousu voittoon (IFK Mariehamn-KuPS 3-4)

IFK Mariehamn ja KuPS pelasivat hyvin erikoisen ottelun vapunpäivänä. IFK hallitsi avausjakso ja johti jo 3-0 tauolla, mutta KuPS käänsi ottelun edukseen toisella jaksolla numeroin 3-4.

Kuopion Palloseura jatkoi komeaa voittokulkuaan keskiviikkoiltana Ahvenanmaalla. Kova kotijoukkue IFK Mariehamn kukistui värikkäässä kuudennen sarjakierroksen Veikkausliigaottelussa maalein 3-4.

Kotijoukkue oli ensimmäisellä puoliajalla vahvempi edeten 3-0-taukojohtoon. Kuopiolaiset nousivat toisella puoliajalla ensin takaa tasoihin ja lisäajalla voittoon.

3-1-kavennusosuma merkittiin tilastoihin kotijoukkueen omana maalina (55 min). Keskikenttäpelaaja Ville Saxman viimeisteli 3-2 kapteeni Petteri Pennasen syötöstä (69 min) ja Pennanen viimeisteli itse tasalukemat 3-3 (77 min).

Lisäaikaa oli pelattu kolme minuuttia, kun hyökkääjä Lucas Rangel pääsi iskemään voitto-osuman 3-4 ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan upeaa vierasvoittoaan Wiklöf Holding Areenan nurmella.

HIFK - IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla keskiviikkona 8.5. kello 18.30 ja KuPS - KPV Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 5.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: KuPS:n verkkosivut