AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
SJK
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 2454

FC Lahti
3-5-2
vko.38 // 21.9.2018

Seinäjoella jaettiin pisteet (SJK-FC Lahti 0-0)

Seinäjoella jaettiin pisteet (SJK-FC Lahti 0-0)

SJK ja FC Lahti eivät saaneet perjantai-iltana paremmuuttaan selville, vaan pelasivat 0-0-tasapelin. SJK jatkaa sarjassa yhdeksäntenä, FC Lahti seitsemäntenä.

FC Lahti hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, ja sillä oli useita erikoistilanteita, mutta SJK puolusti ne hyvin. Vierasjoukkueen paras pelitilannepaikka ensimmäisellä puoliajalla tuli vastahyökkäyksestä. Ville Salmikivi syötti Henri Anierille, jonka laukauksen Mihkel Aksalu kuitenkin liimasi näppeihinsä.

SJK sai vapaapotkun hyvästä paikasta, kun Shahdon Winchesteriä rikottiin. Denys Oliinyk siirsi pallon viereen Boris Kadiolle, jonka laukaus ei kuitenkaan osunut kohdilleen. Reilun puolen tunnin kohdalla Oliinykin kulmapotku tuli hyvin Kadiolle, jonka pusku meni hieman yli.

Ottelun paras paikka tuli, kun SJK:n Shahdon Winchester pääsi kuin varkain läpiajoon 37. minuutilla. Damjan Shishkovskin avaus jäi vajaaksi, ja Winchester nappasi pallon. Winchester yritti kiertää Lahden maalivahdin, mutta ei onnistunut, ja lopulta pallo kimposi hänestä maalipotkuksi.

Hetkeä myöhemmin FC Lahti sai SJK:n maalille pienoisen hässäkän, mutta lopulta SJK:n puolustus pystyi purkamaan, vaikka tilanteessa nähtiin muutama "Suomi-Unkari-tilanne".

Toisella puoliajalla Denys Oliinykillä oli muutama hyvä laukauspaikka, mutta tulosta ei tullut. Ensimmäinen veto tuli keskeltä noin 20 metristä. Veto jäi kuitenkin liian keskelle maalia ja Shishkovski torjui helposti. Vähän myöhemmin Oliinyk eteni boksiin oikealta, mutta veto meni kohti sivuverkkoa.

Lahti painosti myös toisella puoliajalla, mutta ei pystynyt luomaan kovin vaarallisia tekopaikkoja. Vajaa vartti ennen loppua Lahti pääsi hyvään hyökkäykseen oikealta laidalta. Artjom Dmitrijevin pusku meni vain hieman ohi maalin.

SJK pääsi ottelun lopussa muutamiin lupaaviin vastahyökkäyksiin, mutta ne kuivuivat liian usein kasaan turhan hätäilyn ja huolimattomuuden takia. Boris Kadio sai muutaman kohtuullisen puskupaikan Oliinykin kulmapotkuista, mutta niistäkään ei tullut tulosta.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 30.9. kello 18.30 ja FC Inter-FC Lahti Veritas Stadionilla keskiviikkona 26.9. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.