AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-4-2

10

(0-0)

Yleisöä 5560

FC Inter
4-5-1
vko.37 // 16.9.2018

Ennakko: TPS-FC Inter

Ennakko: TPS-FC Inter

Kauden kolmas Turun derby pelataan maanantaina TPS:n isännöidessä FC Interiä.

Tämän kauden paikallisotteluissa joukkueista on edellä sarjapaikasta taisteleva TPS. Kauden ensimmäisessä derbyssä TPS voitti ottelun 2-1, kun taas ennen juhannusta pisteet tasattiin 1-1 tuloksella.

Interin päävalmentaja John Allen odottaa kauden kolmatta derbyä innolla. Vaikka TPS on sarjataulukossa toiseksi viimeisellä sijalla, ei tällä ole Inter-luotsin mukaan ole mitään merkitystä, kun erotuomari puhaltaa ottelun alkuvihellyksen maanantaina.

- Huominen derby on iso ottelu molemmille joukkueille. Olemme kymmenen pistettä TPS:aa edellä, mutta sillä ei ole huomenna mitään merkitystä. Ottelussa on varmasti tunnetta pelissä paikallispelien tapaan, sillä kumpikin osapuoli odottaa voittavansa ottelun, tietää Allen.

Inter oli torstaina pelatussa VPS-ottelussa siipirikkoisena. Maanantaina Allenilla on käytössä viime viikkoista suurempi arsenaali pelaajia.

- Jos edellisessä ottelussa meillä oli runsaasti pelaajia sivussa, niin huomenna on toisin. Sivussa ovat ainoastaan flunssainen Mika Mäkitalo ja lievästä jalkavammasta kärsivä Kaan Kairinen. Muut pelaajat ovat käytettävissä, kun lopullinen kokoonpano valitaan, päättää Allen.


TPS-FC Inter Veritas Stadionilla maanantaina 17.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.