AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-5-1

11

(1-1)

Yleisöä 1405

VPS
4-5-1
vko.37 // 13.9.2018

Turussa pisteet jakoon (FC Inter-VPS 1-1)

Turussa pisteet jakoon (FC Inter-VPS 1-1)

FC Inter ja VPS pelasivat 1-1-tasapelin torstaina Turun Veritas Stadionilla.

Inter ja VPS tasasivat pisteet torstaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa. Ottelun maaleista vastasivat ensimmäisellä jaksolla Interin Lassi Viholainen ja vaasalaiset tasoihin tuonut Sebastian Strandvall.

Lassi Viholaisen neljännellä minuutilla syntynyt maali oli 19-vuotiaan pelaajaan ensimmäinen Veikkausliigassa. Tilanteen pohjustivat kahdella eteenpäin suuntautuneella syötöllä debytantti Matias Lahti ja lopullisen maaliin johtaneen syötön antanut Niilo Mäenpää.

Vaasan Palloseuran tasoitus oli lähellä kulmapotkun jälkitilanteesta vartin kohdalla. Niko Markkula oli kuitenkin hereillä maaliviivalla ja putsasi Juha Hakolan laukauksen väljemmille vesille.

Tasoitus maali syntyi lopulta 41. minuutilla. Maalista vastasi tarkalla laukauksella takakulmaan Sebastian Strandvall. Tilanteen sai pohjustaa vapaasti Interin puolustuslinjan edessä Juho Lähde.

Jos pelin ensimmäinen jakso oli maalitilanteiden valossa tapahtumaköyhä, niin toisella jaksolla tilanteita nähtiin. Juho Lähde pääsi läpiajoon Interin harhasyötöstä 51. minuutin kohdalla, mutta nosto meni yli maalivahti Koposen ja samalla myös yläriman.

Minuuttia myöhemmin Niilo Mäenpää pääsi laukomaan aivan vapaasti Niko Markkulan tarjoilusta, mutta kuti suuntautui päin VPS-vahti Samu Volotista.

Toista jaksoa hallinnut VPS oli jälleen lähellä kulmapotkun jälkitilanteessa 55. minuutilla. Myös tämän tilanteen sai Inter purettua uhrautuvalla pelaamisellaan.

Veikkausliigan elokuun joukkueeseen valitulla Jere Koposella poltti pallo näpeissä VPS:n vapaapotkussa 73. minuutin kohdalla. Inter-vahdin onneksi juuri vaihdosta kentälle tullut Mikko Kuningas putsasi pallon maalin edestä.

Syöttöpelinsä kanssa toisen jakson tuskaillut Inter pääsi lopussa hyvään vastahyökkäykseen, mutta vaihdosta kentälle tullut Ansu Sherrif ei löytänyt syötöllään maalin edessä väijyneitä Timo Furuholmia ja Albion Ademia.


TPS-FC Inter Veritas Stadionilla maanantaina 17.9. kello 18.30 ja VPS-Ilves Elisa Stadionilla maanantaina 17.9. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut