AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
PS Kemi
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 1412

SJK
4-5-1
vko.34 // 25.8.2018

SJK jäi ilman voittoa PS Kemistä (PS Kemi-SJK 0-0)

SJK jäi ilman voittoa PS Kemistä (PS Kemi-SJK 0-0)

PS Kemi oli SJK:lle tällä kaudella paha vastus. Myöskään kolmas kohtaaminen ei tuottanut SJK:lle voittoa, vaan pisteet tasatattiin 0-0-tuloksen myötä.

Tasaisessa ottelussa ei maalipaikoilla herkuteltu ja tasatulos oli oikeutettu. Kotijoukkueen urakkaa vaikeutti Kristian Heinolaisen kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua saama ulosajo.

Ensimmäiset minuutit menivät PS Kemin hallinnassa, mutta sen jälkeen SJK:lla oli oma hallintajaksonsa. Ensimmäinen maalipaikka tuli vajaan vartin kohdalla, kun Anders Bååthin pitkä avaus tavoitti Shahdon Winchesterin. Winchester sai pidettyä palloa niin, että Denys Oliinyk ehti hyökkäykseen mukaan. Winchester laukoi, mutta PS Kemin puolustaja pystyi blokkaamaan laukauksen. Seurauksena oli kulmapotku, jonka Johannes Laaksonen keskitti taka-alueelle Winchesterille. Winchesterin pusku oli helppo poimittava Mikko Vilmuselle.

Reilun 20 minuutin kohdalla PS Kemi sai luotua muutaman vaarallisen näköisen hässäkän maalille, mutta SJK:n puolustus pystyi selvittämään tilanteet.

Jorginho rikkoi Denys Oliinykia boksin rajalla 40. minuutilla vapaapotkun arvoisesti. Oliinykin vapaapotku meni PS Kemin muurin kautta kulmapotkuksi. Kulmapotkusta syntyi pienoinen hässäkkä maalille, jonka jälkeen Jorginho rikkoi jälleen Oliinykiä laidassa. Tällä kerralla Oliinykin pallo tuli etutolpalle Joel Merolle, joka ei kuitenkaan pystynyt ohjaamaan palloa maaliin.

Shahdon Winchester pääsi muutaman kerran hyvään vauhtiin oikealla laidalla. Johannes Laaksosta tavoitelleet keskitykset eivät kuitenkaan osuneet kohdilleen. Vastaavanlainen tilanne oli myös toisessa päässä, mutta Jesse Öst pääsi keskitykseen väliin ennen Juho Mäkelää.

PS Kemi sai vapaapotkun 20 metristä keskeltä, mutta pallo meni Joonas Sundmanin kautta kulmapotkuksi.

Peli ei tarjonnut mitään suurta jalkapalloilun riemujuhlaa, ja liukas kenttä vaikeutti molempien peliä, ja pelaajat liukastelivat kentällä. Onneksi mikään epäonninen liukastuminen ei kuitenkaan ratkaissut peliä suuntaan tai toiseen. Ottelu oli aikamoista taistelupalloja ja kaksinkamppailuja oli paljon.

SJK haki kentälle lisää hyökkäysvoimaa, kun Aristote Mboma tuli kentälle Anders Bååthin tilalle 68. minuutilla. Vähän myöhemmin Emile Paul Tendeng tuli kentälle Denys Oliinykin tilalle.

PS Kemin Kristian Heinolainen sai 10 minuutin sisään kaksi varoitusta ja hänet ajettiin ulos kentältä 79. minuutilla. Lopussa SJK painosti, mutta kovin hyvien maalipaikkojen luominen oli haastavaa. SJK pääsi kuitenkin varsin usein pallon kanssa boksin reunalle, tai jopa boksiin, mutta keskitysten laatu oli heikkoa.

Ottelun loppuminuuteilla Shahdon Winchester pääsi jälleen nousemaan hyvin oikealta laidalta, keskitys tavoitti Peter Opiyon, jonka vedon väliin kemiläispuolustus pääsi ja seurauksena oli kulmapotku. SJK sai vielä yhden vapaapotkun ottelun lopussa. Johannes Laaksosen keskitys tuli Boris Kadiolle, joka ei kuitenkaan päässyt heti laukomaan. Tilanne jäi ottelun viimeiseksi.


TPS-PS Kemi Veritas Stadionilla perjantaina 31.8. klo 18.30. ja SJK-KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 1.9. klo 17.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: PS Kemin verkkosivut, SJK:n verkkosivut