AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
PS Kemi
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 1412

SJK
4-5-1
vko.34 // 24.8.2018

Ennakko: PS Kemi-SJK

Ennakko: PS Kemi-SJK

SJK matkustaa Kemiin lauantaiksi ja kohtaa siellä isäntäjoukkue PS Kemin klo 17.

SJK koki maanantaina pettymyksen, kun Ilves onnistui jälleen kaatamaan SJK:n 3-2-luvuin. Seinäjokelaisilla on lauantaina paljon pelissä, sillä tappio vetäisi joukkueen putoamiskamppailuun.

Sarjan viimeisenä olevalle PS Kemille tappio taas tietäisi säilymismahdollisuuksien vaikeutumista. Kemiläisten edellä olevilla TPS:llä ja IFK Mariehamnilla on tileillään kolme ja neljä pistettä enemmän.

PS Kemi on ollut tällä kaudella SJK:lle piinaava vastustaja, sillä se on voittanut molemmat aiemmat kohtaamiset 1-0-luvuin. Tämän lisäksi Kemi onnistui kiusaamaan viime ottelussaan myös HJK:ta, pakottamalla tiukalla puolustuksella HJK:n 0-0-tasapeliin. SJK saa varautua vaikeaan vierasotteluun Sauvosaaren luonnonnurmella, sillä kotijoukkue puolustaa tiukasti tyylipisteistä välittämättä.

- Parissa edellisessä pelissään Kemi on saanut hyviä tuloksia. Tietenkin tasapeli HJK:n vieraana oli heille arvokas saavutus, varsinkin kun HJK hallitsi ottelua lähes täysin. 0-0 on siten kova tulos Kemille. Joskus näin voi kuitenkin otteluissa käydä, muistuttaa SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

- Meille tämä ottelu on tärkeä, varsinkin viime ottelun huonon tuloksen vuoksi. Kaikki Ilveksen kolme maalia tulivat meidän omista virheistä, joita ei olisi saanut tulla. Mielestäni Ilves ei pakottanut meitä niihin virheisiin, vaan me itse aiheutimme ne. Meidän täytyy käydä ne läpi tarkkaan tulevia kotiotteluita ja tulevia otteluita varten, Eremenko kertoo.

- Tämä tuleva ottelu on kuitenkin hyvin erilainen kuin kotikentällämme. Vastustaja ja kenttä ovat niin paljon erilaiset lauantaina. Meidän täytyy valmistaa itsemme mentaalisesti siihen, että peli ei varmaankaan tule olemaan niin kaunista jalkapalloa. Kenttä on siellä semmoinen, että siellä ei pelata kaunista syöttökombinaatio-jalkapalloa. Vastustaja pelaa paljon suoraviivaisemmin ja aggressiivisemmin. Siitä tulee siten kovaa taistelua jokaisesta pallosta, arvioi Eremenko.

- Me olemme siksi valmistautuneet ja valmistaneet itseämme kovaan taistelupeliin. Myös kenttä voi olla liukas tai pallo käyttäytyä vähän erilailla, joten tiedämme että pelissä voi tulla puolin ja toisin yllättäviäkin virheitä. Ne meidän pitää olla valmiita korjaamaan tai käyttämään hyväksi. Meidän pitää olla myös itse ottelussa aggressiivisia ja valmiita kamppailemaan, luotsi lisäsi.

SJK:n kokoonpanosta puuttuvat lauantaina loukkaantumista kärsineet Billy Ions, Mehmet Hetemaj ja Obed Malolo. Dani Hatakka ja Jesse Sarajärvi ovat puolestaan jälleen käytettävissä, kun Eremenko valitsee ryhmänsä otteluun.


PS Kemi-SJK Sauvosaaren kentällä lauantaina 25.8. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.