AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-5-1

00

(0-0)

Yleisöä 1680

RoPS
4-5-1
vko.34 // 25.8.2018

FC Inter ja RoPS maalittomaan tasapeliin (FC Inter-RoPS 0-0)

FC Inter ja RoPS maalittomaan tasapeliin (FC Inter-RoPS 0-0)

Kahden luunkovan puolustuksen omaavan joukkueen kohdatessa, ei ollut suuri yllätys, että FC Inter ja RoPS tasasivat pisteet lauantaina Turussa maalittoman tasapelin myötä.

Ottelun ensimmäinen jakso oli RoPS:n heiniä. Veikkausliigan tämän kauden yllätysjoukkue piti palloa, mutta ei saanut lopulta luotua kuin yhden kunnon tilanteen. Simo Roihan ohjaus Moraesin keskitykseen osui kuitenkin lopulta RoPS-hyökkääjää jalkaan, eikä tilanteesta ollut Jere Koposelle vaaraa.

Inter muokkasi kenttärytmitystä toiselle jaksolle, minkä ansiosta se sai myös pidettyä palloa avausjaksoa paremmin. Rehellisyyden nimessä on kuitenkin todettava, että pelaaminen hyökkäyskolmanneksella jätti toivomisen varaa, eikä RoPS-vahti Antonio Reguerolla ollut vaikeuksia pitää nollaa.

Lähimpänä Inter oli maalintekoa ottelun lopussa, kun Albion Ademi laukoi tulisesti kohti Regueroa, joka sai lopulta pienen haparoinnin jälkeen kauhottua pallon käsiinsä.

Vierasjoukkueen toisen jakson tilanteet nähtiin vartti ennen loppua. Jere Koponen torjui ensin Taye Taiwon vapaapotkun kulmaksi. Tuon kulman jälkitilanteesta Vahid Hambo pääsi kurottamaan irtopalloon, mutta se nousi yli maalin.


HJK-FC Inter Telia 5G Arenalla sunnuntaina 2.9. klo 18.30 ja RoPS-FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 31.8. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut