AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
HJK
4-4-2

00

(0-0)

Yleisöä 2812

PS Kemi
4-4-2
vko.33 // 19.8.2018

PS Kemi taisteli pisteen HJK:lta (HJK-PS Kemi 0-0)

PS Kemi taisteli pisteen HJK:lta (HJK-PS Kemi 0-0)

HJK ja PS Kemi jakoivat pisteet sunnuntain alkuiltapäivän kamppailussa lukemin 0-0.

Avausjakso mentiin Töölössä isäntäjoukkueen hallitessa kentän tapahtumia. HJK pääsi laukomaan ensimmäisen 45 minuutin aikana peräti kahdeksan kertaa. Maalitili jäi kuitenkin avaamatta.

Lähimpänä maalintekoa ensimmäisellä puoliajalla oli Evans Mensah, joka laittoi pallon 22. minuutin kohdalla Kemin maaliin, mutta tilanne oli paitsio.

Myös Riku Riski oli lähellä maalintekoa ensimmäisellä puoliajalla, mutta komea laukaus tärähti ylähirteen.

Toisella jaksolla HJK jatkoi vahvoja otteitaan ja hallitsi ottelua.

Puoliajalla kumpikaan joukkueista ei tehnyt vaihtoja, mutta Klubi joutuu 53. minuutin kohdalla vaihtamaan loukkaantuneen Evans Mensahin. Nikolai Alho korvasi loukkaantuneen ghanalaisen kentällä.

63. minuutin kohdalla ottelua selkeästi hallinnut isäntäjoukkue haki tuoreita jalkoja hyökkäykseen. Eetu Vertainen otettiin vaihtoon ja miehen korvasi João Klauss.

Ottelu jatkui maalittomana ja Klubi teki viimeisen vaihtonsa 75. minuutin kohdalla, kun Rafinha otettiin ulos kentältä ja tilalle tuli Ville Jalasto.

Kovasta pyörityksestä huolimatta HJK ei onnistunut maalinteossa.


KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 26.8. kello 18.30 ja PS Kemi-SJK Sauvosaaren kentällä lauantaina 25.8. kello 17. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.