4-5-1
vko.30 // 26.7.2018

FC Interille jo kolmas peräkkäinen voitto (RoPS-FC Inter 0-1)

FC Inter otti torstaina kolmannen peräkkäisen voittonsa Veikkausliigassa.

FC Inter otti torstaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi RoPS:n Rovaniemellä 1-0. Daniel Kamy iski ottelun ainokaisen viimeisen kymmenminuutisen alkaessa.

ohn Allenin luotsaama FC Inter ei saapunut Napapiirille hakemaan tyylipisteitä saatikka viihdyttämään kotiyleisöä. Inter oli kärsivällinen, se puolusti, odotti ja toivoi.

Ottelun 81. minuutilla vieraiden toiveisiin lopulta vastattiin. Kulmapotkun jälkitilanteesta Daniel Kamy sai miesruuhkan takaa aikaiseksi hiukan epäonnistuneen vedon, joka miesruuhkan takaa livahti ohi Antonio Regueron. Kyseessä oli samalla Interin ensimmäinen veto kohden RoPS-maalia.

Varsinkin avausjaksolla RoPS:lle kertyi maalipaikkoja ja vaarallisia hyökkäyksiä jopa ottelun ratkaisemiseen. Jo viiden minuutin jälkeen Eetu Muinonen laitettiin juoksuun Interin linjan taakse.

RoPS jaksoi pitää palloa kurinalaisesti ja hakea maltilla avautuvia paikkoja. Lähimmäksi pääsi viimeistä otteluaan RoPS-paidassa pelannut Filip Ivanovski, jonka ensimmäinen pusku valui niukasti ohi takatolpan ja toinen kimposi ylärimaan.

Toisen jakson alkuun Simo Roihalle saatiin rakennettua parikin vetopaikkaa, mutta ne Inter ennätti peittämään. Muutoin jakso eteni hiukan tasaisemmissa tunnelmissa aina Interin maaliin saakka.

RoPS sai luotua vielä viimeisten minuuttien paineen Interin kenttäpäätyyn. Lisäajalla jopa Antonio Reguero lähti maaliltaan hyökkäyksen tueksi. Lopulta päätösvihellys jätti kentälle erittäin helpottuneet vierasjoukkueen pelaajat ja äärimmäisen pettyneet RoPS-pelaajat.

HJK-RoPS Telia 5G Areenalla lauantaina 4.8. kello 17 ja FC Inter-IFK Mariehamn Veritas Stadionilla lauantaina 4.8. kello 17. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: RoPS:n verkkosivut