AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
RoPS
4-5-1

10

(0-0)

Yleisöä 2439

SJK
4-5-1
vko.29 // 20.7.2018

Ennakko: RoPS-SJK

Ennakko: RoPS-SJK

RoPS ja SJK kohtaavat lauantaina toistamiseen lyhyen ajan sisään, tällä kertaa Rovaniemen keskuskentällä.

SJK on ollut RoPS:lle aina vaikea vastustaja. Edellisessä kohtaamisessa pari viikkoa takaperin Seinäjoella SJK riisti pisteet 2-1 kotivoitolla.

Ottelussa nähtiin kolme komeaa maalia, mutta ne olivat laiha lohtu kärkisijoja tavoittelevalle RoPS:lle.

– Aina kaikki kunnia vastustajalle, mutta meidän kannalta tämä on täysin voitettavissa oleva ottelu, RoPS-vahti Antonio Reguero lataa seuransa verkkosivuilla.

– Me pelaamme kotona ja meidän kotisaldo on hyvä. Seinäjoellakin kaikki muut tilastot paitsi maalit olivat meidän puolellamme. Lauantaina meidän on tosissaan näytettävä, mistä puusta meidän on veistetty, Reguero painottaa.

RoPS on sarjassa toisena HJK:n takana. Piste-ero kolmanteen sijaan on heillä peräti viisi pistettä, joten RoPS on todenteolla kiinni mitaleissa tällä kaudella.

- Inter-pelin tappio oli meille tietenkin kova takaisku. Varsinkin hävitä sillä tavalla kahden erittäin hyvän esityksen jälkeen. Joten, meidän pitää päästä pikaisesti takaisin sille tielle millä olimme ennen sitä. Olen varma että pelaajammekin ymmärtävät, jopa ilman sen suurempia analysointejakin, että mitä siinä pelissä tapahtui ja kuinka meidän pitää keskittyä tulevaan otteluun, sanoo puolestaan SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Eremenko ennakoi, että edellinen kohtaaminen heijastuu myös lauantain kamppailuun.

- Uskoisin, että tästä pelistä tulee entistä varovaisempi ja tarkempi peli, sillä kohtasimme vain reilu viikko sitten toisemme. Joukkueissa on tullut sen jälkeen myös muutamia muutoksia, RoPS:lta lähti keskikenttäpelaaja Wato Kuaté. Meiltä Billy Ions on todennäköisesti sivussa ja Jesse Sarajärvi on loukkaantuneena. Samalla taas molemmilla on pelaajia tulossa takaisin loukkaantumisista. Odotan siitä kovaa ja tasaista peliä, Eremenko jatkaa.

- Siitä huolimatta, että peli on varmasti kova, odotan pelaajien keskittyvän oikeisiin asioihin ja antavan kentällä kaikkensa voittaakseen.

SJK matkustaa Rovaniemelle jo perjantaiksi ja ainakin siten otteluun valmistaudutaan jälleen huolella. Matkaan lähdetään samalla ryhmällä kuin Inter-peliin. Marc Vales, Jesse Sarajärvi, Dani Hatakka ja Billy Ions ovat todennäköisesti myös sivussa lauantaina. Varmuudella poissa on myös pitkään sivussa ollut Obed Malolo ja Ville Tikkanen, joka on edustamassa Suomea parhaillaan Seinäjoella ja Vaasassa pelattavissa U19 EM-kisoissa.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 21.7. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: RoPS:n verkkosivut, SJK:n verkkosivut