HJK
4-3-3
vko.17 // 25.4.2018

FC Inter ja HJK jäivät ilman osumia (FC Inter-HJK 0-0)

FC Inter ja HJK eivät saaneet Turun Veritas Stadionilla maaleja aikaan, joten ottelu päättyi tasalukemiin 0-0.

Kolmessa edellisessä ottelussa peräti kuusi maalia päästänyt Inter lähti otteluun maltillisemmalla taktiikalla. Joukkue pyrki pitämään keskustan miehitettynä, jottei joukkueen puolustuslinja joutuisi pallonmenetystilanteissa liian suuren paineen alle.

Vastahyökkäyksiin ensimmäisellä jaksolla keskittynyt Inter sai luotua muutaman hyvän hyökkäyksen. Albion Ademi oli karata Mika Ojalan tarjoilusta läpiajoon 8. minuutilla, mutta huono ensimmäinen kosketus vei pallon HJK-vahti Markus Uusitalolle.

Vierasjoukkue HJK:n vaarallisimmat tilanteet nähtiin puolen tunnin kohdalla. Henrik Moisander oli kuitenkin maalilla mies paikallaan ja torjui hyvin Akseli Pelvaksen läpiajon ja hetkeä myöhemmin laukaisurityksen ruuhkasta.

Kaiken kaikkiaan avausjakso oli molemmilta joukkueilta tarkkaa pelaamista. HJK piti palloa enemmän, mutta Interin puolustus toimi. Taukotilanne 0-0 oli varsin oikeutettu.

Ottelun toinen jakso ei hirveästi poikennut avausjakson pelaamisesta. Vierasjoukkue HJK yritti murtaa Interin hyvin organisoitua puolustusta.

Toisen puoliajan paras maalintekotilanne tuli 55. minuutilla Filip Valencicille. Hänen volley oli kuitenkin voimaton ja samalla helppo torjuttava Moisanderille.

Interin puolustus pysyi tiiviinä läpi ottelun. HJK:lla oli muutama paikka maalintekoon, mutta Moisander selvisi lopulta helpolta ja sai pelattua kauden ensimmäisen nollapelin.

FC Honka-FC Inter Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 28.4. kello 17 ja VPS-HJK Elisa Stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut