AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-3-3

32

(1-0)

Yleisöä 2280

PS Kemi
4-4-2
vko.27 // 6.7.2018

Ennakko: TPS-PS Kemi

Ennakko: TPS-PS Kemi

TPS kohtaa lauantaina PS Kemin Veritas Stadionilla. Ottelun panokset ovat todella suuret, sillä molemmat joukkueet haluavat pelata Veikkausliigassa myös kaudella 2019.

PS Kemi on tällä hetkellä suoran putoajan paikalla ja TPS on kaksi pistettä sen yläpuolella, liigakarsijan paikalla. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Oulussa 2-2-tasapeliin. TPS:n maaleista vastasivat Onni Valakari ja Oskari Jakonen.

– Lauantaina pelataan suurten panosten peli, totta kai. Oltiin kauden ensimmäisessä pelissä vastustajaa edellä, mutta jouduttiin silti kaksi kertaa takaa-ajoasemiin.

- Siitä olisi ollut kolme pistettä saatavissa ihan pelillisten ansioiden johdosta, kun ottelun kokonaiskuvaa katsellaan, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen muistelee.

PS Kemi hävisi keskiviikkona HJK:lle Helsingissä 2-0. TPS puolestaan hävisi keskiviikkona Vaasassa VPS:lle samoin 2-0-lukemin.

PS Kemin valmennusvastuun viime viikolla ottanut David Hannah pettyi HJK-tappioon, mutta korosti saaneensa paljon tietoa omasta joukkueestaan.

– On pettymys aina hävitä mikä tahansa peli. Vastassa oli erittäin kova joukkue, joka voittaa tällä kaudella liigan. Pelissämme oli kuitenkin paljon positiivista.

PS Kemi on leireillyt koko viikon Salossa ja etsinyt virettä, jonka avulla joukkue pystyisi loppukaudella kääntämään tasaiset ottelut voitoiksi ja sitä kautta parantamaan pistesaldoaan. PS Kemin kurimuksena tällä kaudella ovat olleet tasaisten pelien kääntyminen vieraille maalin erolla. Tusinasta tappioon päättyneestä ottelusta seitsemän on tullut yhden maalin erolla.


TPS - PS Kemi Veritas Stadionilla lauantaina 7.7. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: TPS:n verkkosivut, PS Kemin verkkosivut