AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-3-3

01

(0-0)

Yleisöä 1627

KuPS
4-3-3
vko.27 // 3.7.2018

Ennakko: FC Inter-KuPS

Ennakko: FC Inter-KuPS

FC Inter saa keskiviikkona vieraakseen KuPS:n, jonka kohtaamisesta turkulaisilla on karvaita muistoja keväältä.

Interillä onkin ottelussa revanssin paikka. Huhtikuun alussa Kuopiossa pelatussa ottelussa kotijoukkue koulutti Interin isännän otteella voittamalla 5-1. Interin päävalmentajan John Allen muistaa hyvin tuon ottelun.

- Tuolloin KuPS oli lennossa ja meillä ei oikein toiminut mikään. Tuon ottelun jälkeen on muuttunut paljon, muun muassa se, että minusta on tullut päävalmentaja, naurahtaa Allen.

Inter on vahva kotijoukkue ja pelaajamateriaaliltaan laadukas ryhmä. Edessä on jälleen erittäin tiukka taistelu Veikkausliigan arvokkaista sarjapisteistä. KuPS-joukkueen pitää onnistua pelin jokaisella osa-alueella kokonaisuudessaan hyvin, mikäli Turusta aiotaan sarjapisteitä saavuttaa mukaan.

- Hyvin mielin me Turkuun lähdemme pelaamaan. Inter on hieman muuttunut, Inter on nyt ehkä hieman puolustavampi ja kurinalaisempi joukkue. Interillä on laadukkaat ja hyvät pelaajat. Voittoa me tosiaan tarvitaan, sillä pitkä aika tässä on menty ilman voittoa. Meidän pitää onnistua hyvin ja helpoista virheistä meidän pitää päästä eroon, päävalmentaja Jani Honkavaara korostaa.

Inter-luotsi Allen teki melkoisesti muutoksia Interin kokoonpanoon edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan. Varsinkin puolustuslinja laitettiin uuteen uskoon. Tuon ottelun pohjalle on Allenin mukaan hyvä rakentaa.

- Teimme edelliseen otteluun paljon muutoksia. Ne toimivat hyvin ja sen pohjalle on hyvä rakentaa. Nyt saamme pelikieltojen takia edellisestä ottelusta sivussa olleet Furun (Furuholm) ja Kennyn (Mansally) mukaan. Olemme hyvässä tilanteessa pelaajien suhteen, toteaa Allen.

Interin kokoonpanossa on sivussa ainoastaan jalkavammasta kärsivä Henrik Moisander sekä U19-maajoukkueen mukana oleva Albion Ademi.

Puolustaja Henri Toivomäen yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja puolustaja on jälleen KuPS:n valmennusjohdon käytettävissä. Puolustaja Luis Carlos Murillo on nyt vuorostaan yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa varoitustilin tultua täyteen SJK-pelissä.


FC Inter - KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut, KuPS:n verkkosivut