AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-3-3

20

(0-0)

Yleisöä 2769

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.26 // 29.6.2018

TPS nappasi huipputärkeän voiton (TPS-IFK Mariehamn 2-0)

TPS nappasi huipputärkeän voiton (TPS-IFK Mariehamn 2-0)

TPS nappasi todella tärkeän voiton kaatamalla IFK Mariehamnin Turussa 2-0-lukemin. Maalit viimeistelivät Oskari Jakonen ja Mika Ääritalo.

TPS pelasi neljännen tappiottoman ottelunsa peräkkäin ja kipusi voittonsa myötä sarjataulukossa PS Kemin ja SJK:n ohi. Tällä kaksikolla on toki yksi ottelu vähemmän pelattuna. IFK Mariehamn on nyt kaksi pistettä TPS:n edellä ja FC Interin etulyöntiasema on kolme pistettä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista taistelua. Lähimpänä maalia oli IFK-kärki Julio Fernandes, joka kolautti roikkupallonsa TPS-maalin tolppaan. Maalivahti Jonathan Viscosi joutui muutenkin venymään pariin otteeseen. TPS pyöritti enemmän peliä, mutta viimeiset ratkaisut jäivät odottamaan ottelun toista puoliaikaa.

TPS:n avausmaali syntyi kulman jälkitilanteesta, kun pallo jäi pyörimään IFK Mariehamnin maalin eteen. Lopulta Jakonen täräytti pallon voimalla aivan maalin edestä sisään ottelun 68. minuutilla. TPS-laituri nosti kauden maalimääränsä kolmeen. TPS lisäsi johtoaan 71. minuutin kohdalla. Jakonen antoi oikealta laidalta nappisyötön Ääritalolle, joka painui yksin läpi ja niittasi pallon varmasti IFK-maalin takarautaan. Vieraat eivät saaneet kunnolla kirivaihdetta päälle, joten pisteet jäivät Veritakselle.


VPS-TPS Elisa Stadionilla keskiviikkona 4.7. kello 18.30 ja IFK Mariehamn-FC Honka Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 4.7. kello 19.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.