AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-4-2

23

(0-1)

Yleisöä 1437

FC Honka
4-4-2
vko.26 // 25.6.2018

Ennakko: FC Inter-FC Honka

Ennakko: FC Inter-FC Honka

FC Inter saa juhannuksen jälkeen tiistaina vieraakseen kovavireisen FC Hongan.

Tiistaina Veritakselle vieraaksi saapuva Honka on pelannut viimeiset ottelut hyvin. Vesa Vasaran luotsaama ryhmä on onnistunut kääntämään tasapelit voitoiksi, mikä on nostanut joukkueen viidennelle sijalla sarjataulukossa.

Espoolaisten hyvän vireen on pannut merkille myös Interin päävalmentaja John Allen.

- Saamme huomenna vieraaksi joukkueen, joka on pelannut todella nousujohteisesti viime otteluissa. Tämä on nostanut heidät myös sarjataulukossa ylös. He ovat aina ollut pelaava joukkue, mutta nyt tulokset ovat olleet myös hyviä, toteaa Allen.

FC Interin päävalmentaja vaihtui noin kaksi viikkoa sitten, kun viime elokuusta lähtien joukkuetta valmentanut Fabrizio Piccareta jätti seuran yllättäen. Loppukauden vetovastuussa on Piccaretan apuvalmentaja toiminut Allen.

Yksi mielenkiintoinen seikka turkulaisten otteissa on ollut se, että joukkue on ollut selvästi terävämpi vieraskentällä. Inter on pelannut kahdeksan vierasottelua ja kerännyt niistä 11 pistettä. Sen sijaan kuudesta kotiottelustaan he ovat saalistaneet vain viisi pistettä.

– Valmentaja on vaihtunut siellä ja sitä kautta varmasti pelityyli. Interillä on laadukas hyökkäyskalusto, joten meidän pitää puolustaa hyvin, Honka-luotsi Vesa Vasara sanoo.

Taikatemppuja kauden toisen vierasvoiton saamiseksi ei ole.

– Nöyrästi lähdemme haastamaan Interiä heidän kotikentällään. Pienet marginaalit pitää saada puolellemme hyvän henkisen ja fyysisen valmistautumisen kautta, päävalmentaja Vesa Vasara summasi avaimet vierasvoiton nappaamiseksi tiistaina Turusta.

Interin terveystilanne on Honka-pelin alla hyvä. Pitkäaikaispotilaista Niko Markkula on aloittanut harjoittelun joukkueen mukana, kuten myös muutaman viikon sivussa ollut Yoonis Muse. Kokoonpanossa kaksikkoa ei kuitenkaan vielä huomenna nähdä.

Hongalta puolestaan sivussa Inter-ottelusta ovat varmuudella vain Masar Ömer ja Duarte Tammilehto.


FC Inter - FC Honka Veritas Stadionilla tiistaina 26.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut, FC Hongan verkkosivut