AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Lahti
3-4-3

10

(0-0)

Yleisöä 1867

KuPS
4-3-3
vko.26 // 25.6.2018

FC Lahti viime hetken rankkarimaalilla voittoon (FC Lahti-KuPS 1-0)

FC Lahti viime hetken rankkarimaalilla voittoon (FC Lahti-KuPS 1-0)

Santeri Hostikka laukoi FC Lahden 1-0-voittomaalin rangaistuspilkulta tuomarin antamalla lisäajalla KuPS:ia vastaan. Vieraiden maalivahti Otso Virtanen oli torjunut ottelussa yhden rankkarin, mutta toinen oli siis liikaa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Minuutin pelin jälkeen Henri Anier laittoi matalan keskityksen laidalta. Santeri Hostikka jatkoi pilkun kohdalta, mutta pallo meni niukasti ohi maalin. KuPS kuitenkin sai pian hallinnan itselleen.

Myös savolaiset saivat muutaman maukkaan paikan. Rasmus Karjalainen ampui tulisen laukauksen tolppaan. Aleksandr Vasjutin joutui muutamaan otteeseen venymään, mutta Lahden maali pysyi koskemattomana. Lahden paikat muodostuivat Pavel Osipoville ja kulmasta puskemaan päässeelle Artjom Vjatkinille.

Toinen jakso oli puolestaan Lahden hallintaa. Tunnin kohdalla kuopiolaisten Hamed Coulibaly joutui kaatamaan hyvin pelanneen Hassan Sesayn rangaistusalueella. Ottelun tuomari Antti Munukka näytti palloa pilkulle. Henri Anier asettui ampumaan rangaistuspotkua, mutta Otso Virtanen torjui pallon.

Lahti painosti ja sai lopussa luotua muutaman hyvän hässäkän. Ottelu näytti pitkään päättyvän maalittomaan tasatulokseen, mutta pallo osui toisella lisäaikaminuutilla KuPS:n rangaistusalueella Henri Toivomäen käteen ja pallo vietiin toistamiseen pilkulle. Tällä kertaa Santeri Hostikka asettui ampumaan ja laituri sijoitti pallon tarkasti vasempaan alanurkkaan. Samaan tilanteeseen loppui myös ottelu ja Lahti nappasi pitkän tasapeliputken päätteeksi voiton.


FC Lahti-HJK Kisapuistossa perjantaina 29.6. kello 19.00 ja KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla lauantaina 30.6. kello 15.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: FC Lahden verkkosivut