AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
PS Kemi
3-4-3

01

(0-0)

Yleisöä 3650

RoPS
4-5-1
vko.25 // 21.6.2018

RoPS:lle jo kauden kymmenes nollapeli Lapin derbyssä (PS Kemi-RoPS 0-1)

RoPS:lle jo kauden kymmenes nollapeli Lapin derbyssä (PS Kemi-RoPS 0-1)

RoPS kukisti PS Kemin myös kauden toisessa Lapin paikalliskamppailussa torstaina.

RoPS voitti PS Kemin toistamiseen tällä Veikkausliigakaudella Lapin derbyssä. Torstaina Kemissä pelatun paikallisottelun ainoan maalin teki rovaniemeläisten Filip Ivanovski toisen jakson alussa. Nollapeli on RoPS:lle jo peräti kauden kymmenes.

Ottelu oli kauttaaltaan hyvin tasainen, jossa molemmat joukkueet pyrkivät tarkkaan, varovaiseen ja virheettömään pelaamiseen, jonka myötä myös pelitempo jäi varsin hitaaksi. Ottelutapahtumien perusteella tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen lopputulos, mutta näinhän asiat urheilussa asiat eivät läheskään aina mene.

PS Kemillä oli hyvä paikka siirtyä johtoon jo ottelun 5. minuutilla, mutta Juho Mäkelän laukaus hyvästä paikasta meni reilusti yli. Heti perään Keaton Isakssonin vapari pysähtyi sinivalkoiseen RoPS-muuriin.

Heti toisen jakson alussa Adam Vidjeskogilla oli puolestaan mainio paikka, mutta veto meni ohi juuri RoPS:n kanssa ensi kauden loppuun ulottuvan jatkosopimuksen tehneen Antonio Requeron vartioiman RoPS-maalin ohi. 66. minuutilla Ölander pääsi puskemaan, mutta pallo kimposi RoPS-pelaajasta ohi. 79. minuutilla Isaksson pääsi laukomaan, mutta veto jäi löysäksi.

RoPS:n ottelun toinen tekopaikka tuli vain kolme minuuttia voittomaalin jälkeen, kun Lucas Lingmanin vapaapotku kolahti tolppaan.


IFK Mariehamn-PS Kemi Wiklöf Holding Arenalla maanantaina 25.6. kello 19 ja RoPS-TPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 26.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: PS Kemin verkkosivut