AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
KuPS
4-3-3

22

(1-1)

Yleisöä 3647

HJK
4-5-1
vko.25 // 20.6.2018

HJK nousi viime hetkillä tasapeliin (KuPS-HJK 2-2)

HJK nousi viime hetkillä tasapeliin (KuPS-HJK 2-2)

KuPS ja HJK pelasivat vauhdikkaan ottelun Kuopion Savon Sanomat Areenalla. Ottelu päättyi lopulta 2-2, kun HJK onnistui viimeistelyssä pelin päätöshetkillä. Rasmus Karjalainen ja Ats Purje osuivat KuPS:lle, Evans Mensah ja Amr Gamal HJK:lle.

Kuopion Palloseura oli erittäin lähellä onnistua suuren ja mahtavan HJK:n kaatamisessa keskiviikkoillan sarjakierroksella.

Hyvin taistellut KuPS oli noussut tappioasemasta 2-1-johtoon ja oli voitossa kiinni aina lisäajan loppusekunneille saakka, kunnes Klubi onnistui tasoittamaan aivan peliajan lopussa ja sarjapisteet jaettiin 2-2-lopputuloksella.

HJK pääsi alussa 0-1-johtoon Anthony Annanin komealla osumalla. KuPS tuli pian tasoihin, kun hyökkääjä Ats Purje syötti eteenpäin ja kärkipari Rasmus Karjalainen viimeisteli tyylikkäästi tämän kauden 11:nnen Veikkausliigamaalinsa.

Purje viimeisteli kuopiolaisten 2-1-johtomaalin 56. minuutilla. HJK hyökkäsi loppua kohden voimakkaasti ja onnistui lopussa tekemään hieman onnekkaankin tasoitusosuman. Himoittu kotivoitto valui käsistä tylyllä tavalla ja kuopiolaisten keskiviikkoilta päättyi siten kitkerään pettymykseen.


FC Lahti-KuPS Lahden Kisapuistossa maanantaina 25.6. kello 18.30 ja HJK-VPS Telia 5G Areenalla maanantaina 25.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.