AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
TPS
4-3-3

11

(1-0)

Yleisöä 5046

FC Inter
4-4-2
vko.25 // 20.6.2018

Turun derbyssä jaettiin pisteet (TPS-FC Inter 1-1)

Turun derbyssä jaettiin pisteet (TPS-FC Inter 1-1)

TPS ja FC Inter pelasivat Turun derbyssä 1-1 -tasatuloksen. Jani Virtanen teki TPS:n maalin ja Timo Furuholm Interin.

TPS ja FC Inter pelasivat kauden 2018 toisen derbyn Veritas Stadionilla, ja jälleen yli 5000:n katsojan edessä. Joukkueet päätyivät hieman sekavien vaiheiden jälkeen 1-1-tasapeliin.

TPS sai otteluun lentävän lähdön, kun Jani Virtanen nosti pallon ohi Inter-maalivahti Henrik Moisanderin jo ottelun 2. minuutilla. Maalitilanne tuli TPS:n ensimmäisen hyökkäyksen päätteeksi ja pallo pomppi vapaana olevalle Virtaselle vähän kuin varkain. Elias Ahde toi palloa ja syötti Mika Ääritalolle. Pallo osui sen jälkeen Interin puolustajaan ja tuli siitä Virtaselle, joka pääsi vapaasti ja rauhassa laittamaan sisään.

TPS:n avausmaali tuli todella nopeasti, mutta sen jälkeen Palloseuran peli meni jotenkin kipsiin ja sekaisin. FC Inter pyöritteli palloa ehkä hieman näennäisestikin sen jälkeen pitkät tovit, mutta mitään kovin vaarallista sekään ei saanut aikaiseksi. Ottelun ensimmäinen puoliaika ei jäänyt aikakirjoihin minään suurena spektaakkelina.

Ottelun toisen puoliajan alkua hallitsi edelleen vierasjoukkue FC Inter ja hallinta johti tasoitusmaaliin 58. minuutilla. Kokenut Inter-kapteeni Timo Furuholm pääsi kiertämään Jonathan Viscosin oikealta ja laittamaan pallon sen jälkeen tyhjiin. TPS:n paras vaihe ottelussa alkoi oikeastaan heti FC Interin johtomaalin jälkeen. Pallo alkoi totella paremmin TPS-pelaajia ja joukkue otti pelin hallinnan itselleen. TPS:n varsinaiset maalipaikat oli kuitenkin aika vähissä ja FC Inter teki pienen loppurynnistyksen vielä aivan peli lopussa, mutta ei senkään johtomaali kovinkaan lähellä ollut.


RoPS-TPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 26.6. kello 18.30 ja FC Inter-FC Honka Veritas Stadionilla tiistaina 26.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.