AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
RoPS
4-5-1

10

(0-0)

Yleisöä 2111

VPS
3-5-2
vko.24 // 11.6.2018

Ennakko: RoPS-VPS

Ennakko: RoPS-VPS

Vaasan Palloseura kohtaa tiistaina 12.6. vieraskentällä Rovaniemen Palloseuran.

Molemmat joukkueet pääsevät iskemään kamppailuun tuoreilla jaloilla, sillä alla on vietetty maaottelutauko. Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen oli tyytyväinen tauon antamaan mahdollisuuteen hieman levähtää.

RoPS oli kauden avauskolmanneksen yksi pirteimmistä yllättäjistä. Toni Koskelan luotsaama napapiiriläisryhmä voitti myös Vepsun lukemin 1-0 joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa.

- Ilman muuta revanssia lähdetään hakemaan. Veikkausliiga on tosi tasainen sarja, eikä tässä ole helppoja pelejä. Paljon pelataan ristiin ja RoPS on kova vastustaja etenkin kotonaan. Me pyrimme jatkamaan omaa pelaamistamme ja haluamme ehdottomasti voittaa sen ottelun. Haluamme kivuta ylemmäs sarjataulukossa ja tasurit eivät vie meitä kohti kärkeä, VPS-luotsi Petri Vuorinen linjaa.

- RoPS on ollut sarjan ehkä parhaiten puolustava joukkue. He päästävät tosi vähän maaleja ja he ovat puolustaneet tiiviisti ja hyvin. He kykenevät pitämään maalin puhtaana, mutta heillä on myös ratkaisijoita, jotka tarvittaessa pystyvät ratkomaan pelejä. Johtoasemassa he ovat myös pelanneet hyvin, Vuorinen kommentoi.

VPS saa sairastuvalta pelaajia takaisin kentän puolelle. Pitkäaikaisloukkaantuneiden suhteen tämä viikko on niin ikään merkittävä. Joonas Vahteran suhteen tilanne on jo erittäin hyvä.

- Jokunen pelaaja saadaan jo tähän peliin mukaan. Tämän viikon aikana selviävät myös paremmin Joonas Vahteran ja Steven Morrisseyn tilanteet. Vahtera pelaa maanantaina Akatemian kanssa vähän aikaa ja se on hänelle tietynlainen lähtöpiste.

- Stevenin tilanne puolestaan selviää perjantaina. Hän olisi meille iso apu tässä vaiheessa. Kausi on pitkä ja näiden pelaajien paluu toisi meille lisää virtaa.


RoPS-VPS Rovaniemen Keskuskentällä tiistaina 12.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.