AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
IFK Mariehamn
4-4-2

23

(0-2)

Yleisöä 1013

FC Inter
4-3-3
vko.22 // 1.6.2018

Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

IFK Mariehamn ja FC Inter ottavat lauantaina toisistaan mittaa Maarianhaminassa.

IFK Mariehamn on kärsinyt alkukaudesta paljon loukkaantumisista. Ahvenanmaalaisten kokenut puolustaja Ivan Tatomirovic myöntää seuransa verkkosivujen haastattelussa, että ne eivät voi olla vaikuttamatta oman joukkueen esityksiin.

- Loukkaantuneita pelaajia on tullut takaisin ja uusia pelaajia on loukkaantunut. Meillä on paljon uusia pelaajia puolustuksessa ja vie aikansa, että opimme pelaamaan yhteen, Tatomirovic sanoo.

Serbialaispuolustaja on itsekin ollut kovilla viime aikojen tiukassa ottelutahdissa.

- Puolustuksessa iskuja tulee koko ajan, mutta niihin on vain totuttava, Tatomirovic huomauttaa.

IFK Mariehamn ja FC Inter ovat tällä hetkellä peräkkäisillä sijoilla Veikkausliigassa. IFK Mariehamn on kerännyt 11 otteluun 12 pistettä ja Interillä on koossa yhtä ottelua pienemmällä urakalla yhdeksän pinnaa.

Lauantaina on kyseessä joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tämän kauden Veikkausliigassa. Viime kaudella IFK Mariehamn voitti keskinäisissä peleissä kahdesti ja kerran joukkueet tasasivat pisteet. Alkuvuodesta Inter oli Suomen Cupissa vahvempi numeroin 4-2.

Inter-luotsi Fabio Piccaretan mukaan joukkue on tällä hetkellä joka tapauksessa hyvässä vireessä.

- Joukkue on hyvässä iskussa tällä hetkellä. Meidän täytyy näyttää se ulospäin älykkäällä suorituksella huomenna, toteaa Piccareta.

Vierailut Ahvenanmaalle eivät ole olleet Interille tuloksellisia. Piccareta myöntääkin, että vastassa on laadukas ryhmä.

- Heillä on vahva hyvä ja hyvä joukkue, josta löytyy hyviä yksilöitä, kuten Aleksei Kangaskolkka, joka on yksi Veikkausliigan parhaista hyökkääjistä, kehuu Piccareta.IFK Mariehamn-FC Inter Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 2.6. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: IFK Mariehamnin verkkosivut, FC Interin verkkosivut