Yleisöä 2689

4-3-3
vko.22 // 1.6.2018

TPS ja KuPS jäivät ilman maaleja (TPS-KuPS 0-0)

TPS ja KuPS pelasivat Turun Veritas Stadionilla perjantai-iltana 0-0 -tasapelin.

Tasapeli oli kokonaisuuteen nähden ihan oikeutettu lopputulos, vaikka TPS:llä oli voitto kuin tarjottimella ottelun lisäajalla. Jälleen pirteän pelin pelannut TPS-hyökkääjä Joakim Latonen kaadettiin ja pallo pistettiin pienten neuvottelujen jälkeen pilkulle. KuPS-maalivahti, turkulaistaustainen, Otso Virtanen onnistui kuitenkin torjumaan hänelle tutun Miro Tenhon vedon. TPS:n kotiotteluiden maalisaldo osoittaa siis edelleen nollaa.

TPS aloitti ottelun sähäkästi ja KuPS oli ottavana osapuolena ottelun ensimmäisellä puoliajan alun, kunnes KuPS:kin pääsi juoneen mukaan. Aleksi Ristola pääsi tinttaamaan pallon tolpan kautta maaliinkin asti, mutta tilanne liputettiin niukkana paitsiona. TPS-maalivahti Miikka Mujunen teki yhden paraatipelastuksen jo ottelun avausjaksolla.

Kuopiolaiset saivat pelinsä käyntiin ottelun toisella puoliajalla ja TPS joutui puolustustaisteluun. KuPS sai pallon kertaalleen TPS-maalin ylärimaan ja loput selvitti Mujunen. TPS pyrki toisella puoliajalla nopeisiin vastaiskuihin, mutta KuPS:n kokenut puolustus oli jatkuva kilpenä edessä.

SJK-TPS OmaSp Stadionilla tiistaina 12.6. kello 18.30 ja KuPS-Ilves Savon Sanomat Areenalla tiistaina 12.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.