AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Inter
4-4-2

33

(1-2)

Yleisöä 1914

RoPS
4-3-3
vko.21 // 25.5.2018

Ennakko: FC Inter-RoPS

Ennakko: FC Inter-RoPS

FC Inter voitti RoPS:n viime kaudella Turussa. Miten käy lauantaina?

FC Inter isännöi lauantaina Rovaniemen Palloseuraa Turussa.

Inter hakee lauantaina ensimmäistä kotivoittoaan Veikkausliigassa tällä kaudella. Kolmen kotiottelun saldona on toistaiseksi vain yksi tasapelipiste.

- Meidän ehdoton tavoite on kauden ensimmäinen kotivoitto. Helppoa se ei tule olemaan, sillä RoPS on yksi liigan parhaista joukkueista tällä hetkellä, sanoo Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta.

Vaikka RoPS porskuttaakin vahvasti sarjataulukon kärkisijoilla, ei Piccareta heitä kirvestä kaivoon ennen ottelua. Luotto omaan ryhmään on kova. Veikkausliigassa ei ole yhtään joukkuetta, ketä vastaan pitäisi nöyristellä.

- Voiton eteen pitää tehdä ne asiat, mitä osaamme ja tehdä ne hyvin. Olemme edellisissä asioissa näyttäneet, että pystymme haastamaan kenet tahansa tässä sarjassa, toteaa Piccareta luottavaisena.

Interin kokoonpanosta on sivussa varmuudella Niko Markkula, jota ei nähdä kentällä enää tällä kaudella. Pelikieltoja joukkueelle ei tähän otteluun lähdettäessä ole.

RoPS matkustaa Turkuun totuttuun tapaan yöjunalla. Hyvien unien lisäksi alla on muutenkin ehjä harjoitusviikko. Se oli tarpeen hiukan hankalamman FC Lahti -ottelun jälkeen.

- Agnaldo on edelleen poissa. Emme pysty korvaamaan häntä täysin yksi yhteen, joten senkin takia oli hyvä saada taas keskittyä harjoitteluun, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertoo.

- Agnaldon tilalle tulee hiukan eri tyylinen pelaaja, ja se muuttaa hiukan meidän totuttua perusmuotoa. Toivottavasti muutokset näkyvät laadukkaampana hyökkäyspelaamisena, kuin mitä viimeiset 65 minuuttia olivat Lahdessa.

Muista pelaajista Wato Kuaté on jälleen täydessä pelikunnossa. Simo Roiha on myöskin harjoitellut joukkueen mukana. Nuoremmasta osastosta Veka Pyyny ja Rasmus Degerman pelaavat lauantaina B-poikien SM-Sarjaa Oulussa.


FC Inter-RoPS Veritas Stadionilla lauantaina 26.5. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Interin verkkosivut