Yleisöä 1152

3-4-3
vko.21 // 22.5.2018

FC Lahdelle täysi potti Maarianhaminasta (IFK Mariehamn-FC Lahti 1-2)

FC Lahti paranteli asemiaan Veikkausliigan kärkitaistossa voittamalla IFK Mariehamnin vieraissa 2-1. Artjom Dmitrijev ja Stenio tekivät FC Lahden maalit, Aleksei Kangaskolkka osui IFK Mariehamnille.

FC Lahti siirtyi ottelussa johtoon kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Kalle Taimi keskitti ja Artjom Dmitrijev oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

IFK Mariehamn pääsi peliin mukaan heti toisen puoliajan alkuun, kun joukkueelle vihellettiin rangaistuspotku. Aleksei Kangaskolkka ei pilkulta erehtynyt.

IFK Mariehamnin iloa kesti vain vartin verran, kun FC Lahden Stenio ratkaisi kamppailun 64. minuutilla. Esityön voittomaaliin teki Henri Anier.

Voittonsa ansiosta FC Lahti nousi 18 pisteeseen. Sijoitus on tällä hetkellä neljäs, mutta lahtelaisilla on vähemmän otteluita pelattuna kuin kärkikolmikolla.

IFK Mariehamn puolestaan jatkaa 11 pisteessä. Ahvenanmaalaiset löytyvät liigataulukosta kahdeksannelta sijalta.

SJK-IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla lauantaina 26.5. kello 15 ja FC Lahti-VPS Lahden Kisapuistossa lauantaina 26.5. kello 15. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.