AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
KuPS
4-3-3

21

(2-1)

Yleisöä 3548

IFK Mariehamn
4-4-2
vko.20 // 17.5.2018

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

Ennakko: KuPS-IFK Mariehamn

KuPS isännöi perjantaina IFK Mariehamnia Kuopion Savon Sanomat Areenalla.

KuPS ei onnistunut jatkamaan vahvaa menoaan sunnuntaina Rovaniemellä. Viiden peräkkäisen tappiottoman liigapelin sarja katkesi RoPS:n käsittelyssä maalein 2-0. Kuopiolaisten sunnuntai-ilta päättyi pettyneissä ja turhautuneissa tunnelmissa, tappiopeli on nollattu ja nyt on jälleen uusi kova voimainkoitos edessä.

- Nopeasti me on pettymys nielty. Se oli tasainen peli, jossa me tehtiin pari virhettä ja jouduttiin sen johdosta takaa-ajoasemaan. Ei huono peli, ei hyvä peli, paikkoja ei paljoa ollut. Opiksi saa ottaa. Perjantaina meidän pitää tuoda aktiivista pelaamista kaikin puolin IFK-peliin, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa KuPS:n sivuilla.

Tiedossa on tiukkaa kamppailua jokaisesta pallosta jokaisessa tilanteessa koko 90 peliminuutin ajaksi.

- Voitto on tavoitteemme. IFK on nyt hyvässä iskussa ja he ovat pari voittoa ottaneet sen jälkeen kun viimeksi kohtasimme. Tulee vaikea peli. IFK puolustaa alhaalta tiiviisti ja iskee nopeasti vastaan. Sellainen on aina vaikea peli pallolliselle joukkueelle. IFK on edelleen fyysinen joukkue ja aiempaa pelaavampi ja taitavampi. Huolellisia meidän on oltava, Honkavaara painottaa.

Puolustaja Luis Carlos Murillon yhden ottelun mittainen pelikielto on päättynyt ja pelaaja on jälleen KuPS:n valmennusjohdon käytettävissä. Keskikenttäpelaaja Ruben Gabriel on sen sijaan poissa kokoonpanosta Rovaniemellä saadun punaisen kortin johdosta.

- Oma pelaamisemme ja sen kehittäminen on tällä hetkellä se tärkein asia, IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg puolestaan toteaa oman seuransa sivuilla.

Huhtikuussa IFK Mariehamn taipui kotonaan KuPS:lle lukemin 1-4.

- Nyt meiltä vaaditaan vahvaa esitystä ja pelaajien pitää olla siihen valmiina, Lundberg painottaa.

IFK Mariehamnin kokoonpanosta ovat sivussa Philip Mantilla, Gabriel Petrovic ja Robin Sid.


KuPS-IFK Mariehamn Savon Sanomat Areenalla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n verkkosivut, IFK Mariehamnin verkkosivut