Yleisöä 2594

4-5-1
vko.19 // 7.5.2018

Juha Hakolan maali toi voiton VPS:lle (TPS-VPS 0-1)

VPS haki Turusta täyden pistepotin voittamalla TPS:n 1-0. Ottelun ainoan maalin teki Juha Hakola.

Vaasan Palloseura onnistui kampeamaan kaikki kolme pistettä matkansa maanantai-iltana Veritas Stadionilta. Ottelun ratkaisuun tarvittiin yksi tehty maali ja todella tunnollista puolustamista siihen päälle.

VPS:n voittomaali rakenneltiin ottelun 54. minuutilla, kun Juha Hakola luikerteli läpiajoon Ibrahima Gueyen syötöstä ja sijoitti pallon varmasti verkkoon. TPS piti palloa sen jälkeen ottelun toisen puoliajan lopun ja koetti murtaa VPS:n puolustusta, mutta vieraiden tunnollinen oman pään työskentely palkittiin lopulta nollapelillä.

TPS:n toisen puoliajan paras tasoituspaikka aukesi Elias Ahteelle, mutta kova veto painui selvästi yli VPS-maalin. TPS-luotsi Mika Laurikainen vaihtoi toisella puoliajalla kentälle ulottuvan Drago Milovicin, jonka kohtuullisen hyvän puskun Marko Meerits poimi kuitenkin melko helposti.

PS Kemi-TPS Oulussa Raatin stadionilla sunnuntaina 13.5. kello 18.30 ja VPS-FC Honka Elisa Stadionilla maanantaina 14.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: TPS:n verkkosivut