AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
SJK
4-4-2

13

(1-1)

Yleisöä 2009

KuPS
4-3-3
vko.18 // 2.5.2018

Ennakko: SJK-KuPS

Ennakko: SJK-KuPS

SJK isännöi Kuopion Palloseuraa torstaina.

SJK:n otteet ovat parantuneet peli peliltä ja joukkue löytää koko ajan paremmin toisiaan. Torstaina vastassa oleva KuPS on SJK:n tapaan taitava joukkue, joka haluaa pelata palloa aktiivisesti. OmaSp Stadionin olosuhteet tukevat tätä, joten pelistä pitäisi tulla oikein viihdyttävä jalkapallo-ottelu.

- Kyllä minä odotan erittäin vauhdikasta ottelua. KuPS:lla on nopeita pelaajia ja pallollista taitoa joukkueessa, joten odotan siitä vauhdikasta ja siinä mielessä varsin viihdyttävää ottelua, sanoo SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen.

Muutama SJK:n pelaaja jouduttiin vaihtamaan kentältä kolhuja saaneena sunnuntain Ilves-ottelussa. Ainakin Johannes Laaksonen ja Marc Vales tulivat sivuun. Heidän kohdallaan katsotaan viimeistelyharjoituksissa, ovatko he mukana torstaina. Alustavasti kummankaan kohdalla ei pitäisi olla mistään vakavammasta kyse.

SJK:n pitkäaikaisloukkaantuneista Billy Ionsia ei vielä nähdä kentällä tässä ottelussa, mutta hän alkaa olla jo tekemässä paluuta. Obed Malololla menee toipumisessa kesän loppupuolelle ja Jarkko Hurme toipuu operaatiosta palaten riveihin parin viikon sisään.

Virolaismaalivahti Mihkel Aksalu on ollut jo mukana harjoituksissa, mutta vielä ei ole varmuutta täydestä pelikunnosta ja ratkaisu pelaamisesta tehdään taas lähempänä ottelua. Myös Emile Paul Tendeng ja Matti Klinga saattavat olla sivussa, sillä heille nousi kuume maanantaina. Aristote Mboma oli sivussa sunnuntaina viimeistelytreeneissä tulleen kolhun vuoksi, mutta vielä ei ole tiedossa onko hän sivussa tällä viikolla.

Sarjakolmosena oleva KuPS jatkaa liigakauttaan hyvistä asemista. Keltamustalta nähtiin FC Lahti-ottelun toisella puoliajalla hyvää hyökkäämistä, energistä ilmettä, voimakasta eteenpäinmenemisen meininkiä etenkin vasemman laidan kautta sekä vahvaa voitonhimoa oman kotiyleisön edessä. Näillä eväillä lähdetään tänään haastamaan vahvatekoista kotijoukkuetta.

- Meillä on alla hyvä edellinen peli FC Lahtea vastaan. Sitä me halutaan jatkaa Seinäjoella. SJK on tosi hyvä pallollinen joukkue. Heidän hyvää pelaamistaan pitäisi pystyä rikkomaan ja samalla pitäisi pystyä itse pelaamaan pallollisesti hyvin. Tasainen suorittaminen pitäisi löytyä, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

KuPS on tehnyt tämän kauden Veikkausliigassa toiseksi eniten maaleja. Joukkueen peruspelaaminen on ollut koko ajan korkealla tasolla ja viimeisimmistä otteluista on hankittu mukavasti sarjapisteitä. Voittoa haetaan kuukauden tähdistöjoukkueeseen valittujen pallotaitureiden Petteri Pennasen ja Abdalla El Saidin johdolla.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n verkkosivut, KuPS:n verkkosivut