AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
FC Honka
4-4-2

22

(2-1)

Yleisöä 1546

FC Inter
3-5-2
vko.17 // 27.4.2018

Ennakko: FC Honka-FC Inter

Ennakko: FC Honka-FC Inter

FC Honka metsästää kauden avausvoittoaan lauantaina, kun Tapiolaan saapuu vieraaksi FC Inter.

Honka avasi kautensa 1–1 vierastasapelillä Kuopiossa, jonka jälkeen joukkue tasasi pisteet myös FC Lahden kanssa. Viikko sitten SJK oli kotonaan espoolaisia parempi numeroin 2–0. Joukkueessa tunnelma on voitottomasta alusta huolimatta korkealla, ja kehityskohteet selviä.

– Olemme keskittyneet tällä viikolla siihen, että saamme hommat takaisin tasapainoon ja puolustamisen kuntoon, kommentoi keltamustien päävalmentaja Vesa Vasara.

Honka lähtee otteluun sarjan yhdenneltätoista sijalta. Vasaralle on selvää, miten kolme pistettä jäävät Espooseen.

– Kurinalainen joukkueen toiminta molempiin suuntiin. Hyvä energia ja kotiyleisön tuki. Pienet asiat ratkaisevat ja ne pitää saada meidän puolelle. Toivottavasti espoolainen yleisö tulee tukemaan meitä ja antaa meille lisävoimaa, Vasara summaa.

Hongan tavaramerkki on vuosien saatossa ollut pallonhallintaan perustava pelitapa. Tähän joukkue on nojannut myös tällä kaudella. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretalla lauantain kotijoukkueen pelitapa on tiedossa.

- Hongalla on joukkueessa paljon hyvä pelaajia ja hyvin organisoitu pallonhallintaan perustuva pelitapa. Meidän täytyy olla siihen valmiita lauantaina, toteaaPiccareta.

Lucas Kaufmann palasi Honka-kannattajien iloksi kentälle viime ottelussa Seinäjoella. Loukkaantumisestaan toipunut brasilialainen pelasi muutaman minuutin ottelun lopussa. Seinäjoelta tuli keltamustille kuitenkin myös huonoja uutisia, sillä Masar Ömer joutui jättämään pelin kesken. Hyökkääjä on sivussa myös lauantaina. Muut poissaolijat ovat loukkaantumisistaan yhä kuntoutuvat Javi Hervas, Joni Korhonen sekä Duarte Tammilehto.

Interin pelaajatilanne huomiseen otteluun lähdettäessä on hyvä, sillä Piccaretalla on käytössä otteluun Niko Markkulaa lukuun ottamatta koko miehistö.


FC Honka-FC Inter Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 28.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: FC Hongan verkkosivut, FC Interin verkkosivut